seni seviyorum diyen insanın aslında sizi sevmediğini anlamak

anne boleyn
düşünsenize gözlerinizin içine bakarak seni seviyorum, sana aşığım diyen kişinin aslında sizi hiç sevmediğini koca bir yalan olduğunu anladığınızı. hepimiz yaşamışızdır bunu. malum karaktersiz, yalancı insandan bolu yok bu dünyada. acı çekersin, böyle iğrenç birini sevdiğin için, ona inanıp kalbini açtığın için, onunla vaktini harcadığın için. hem ondan nefret edersin sana bunları yaşattığı için hem de her sabah ağlayarak uyandığın için kendinden.

sevmiyorsanız, seni çok seviyorum demeyin. hele ki gözlerinin içine bakarak aylarca, bu üç kelimeyi kullanmayın. sevmiyorsanız, sevmediğiniz kişiyi kandırarak kendinize bağlamayın.

ve eğer siz de sevilmeden, sevildiğinizi zannetmişseniz iyi tarafından bakın olaya. bu da bir tecrübe oldu. insanların ne kadar iğrençleşip duygularla nasıl oynayabildiğini, yalancı olabileceğini gördünüz.

ve şunu da unutmayın " beni seviyor mu yoksa sevmiyor mu?" diye şüpheye düşüren insan sizi sevmiyordur. duygularınız yüzünden inanmak istediğinize inanmaya çalışmayın.

ve tabii, bunlar bilhassa kendi kafamda kendime empoze ettiğim en doğru nasihatlar.
2
jakoben jakoben
miyavv mauuuvv kuyruk
----- -----
Valla ben seni seviyorum; ama bir türlü karşılaşamadık.
:)
bu başlıktaki tüm girileri gör