diktatör mustafa kemal atatürk

azadi
Hitlerin kavgam adlı kitabında idolü oldugunu söylediği diktatör. Kemalistlerin de bildiği üzere kavgam adlı kitabın bazı bölümleri tr baskılarında bulunmaz. Orjinal metinleri görsellerle, ingilizce ve almancadan direk çevirilerle paylaşabilirim.
Cumhuriyet tarihinde en çok sivil (tc vatandaşı) öldürmüş/öldürtmüş CHP kurucusu.
Başta olduğu süre boyunca düzenlenen seçimlerde tam anlamıyla, her anlamıyla düzenbazlığa, CHP iktidarına dayalı bir politika benimsemiş, cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına imza atmış zürriyetsiz...
Kemalistlerin 'ama çaldığı her şeyi tekrar dövlötö bağoşlodo' şeklindeki savunmaları, yasal bir varisi olmadıgı, gerçekten kimdir, nerden gelmiştir, neden bir akrabası, kardeşi bir şeyi yoktur sorularını gündemden uzak tutar. Ancak onlar da bilir ki ittihat Terakki ile birlikte bu soyu sopu belirsiz ya da şaibeli diktatörün abdulhamitin başına gelmesinden korktuğu birçok sorunu ülkenin başına isteyerek, uğraşarak getirmiştir.
Onun eliyle başlamıştır ülkenin birinci elden kontrolünün yabancı sermayeye bırakılışı.
Cahil kemalist tayfanın inkar edemeyeceği üzere bu ülkede darbelerden seçimlere, geçici, kalıcı hükümetlerden, örgütsel bağlantılara kadar hiçbir şey bağımsız değildir.
Türkiye Cumhuriyeti'nin ne ordusu, ne ekonomisi, ne de halkı irade sahibidir. Boynundaki ipin ucunu tutanların insiyatifinde bir oraya bir buraya gezinen tipik bir sömürgedir.
Biz nerden buraya geldik diye sorusunun ayyuka çıkamamasından, böylesine küpüne zarar bir zürriyetsizi bunca insanın sevmesinin sebebi de açıktır: bu ülkede Tayyibe kadar okula başlayan her çocuk açtığı ilk kitaptan son kitaba bu diktatörün kahramanlıkları, suratı ile büyümüştür. hala yürürlükte olan atatürkü koruma yasası gibi Atatürk ve diğer taraftarı hükümetlerin oluşturduğu yasalar, bizzat Atatürk eliyle oluşturulmuş MEB müfredatı, bu adamın gerçek yüzünü görmek yerine, ilahlaştırılmasını sağlamıştır.
Bugün Tayyip de aynısını yapıyor. Yasaya, müfredata kendini korumayı ve yüceltmeyi amaçlayan ögretiler serpiştiriyor. Her diktatörün Yaptıgı gibi.
Not: yukarıda yazılanlarda tek bir hakaret, iftira yoktur. Karşı çıktığınız her neyse söyleyin, hemen sereyim önünüze kanıtlarını
bu başlıktaki tüm girileri gör