ermenistan

azadi
Ölülere tecavüzün mevzu bahis olmadığı, Türkiye ile kıyaslaması dahi abes kaçacak içerik ve kültüre sahip insanların ülkesi.
7
her boka muhalefet her boka muhalefet
ya dehu sen daha kadınlara karşı aha s*kildi diye yorum yapan birsiin gelip burda benim ülkemi her entryde aşağılıyorsun ama konuşma biçiminle gerçekten durumunu da belli ediyorsun. NE ermenistanmış arkadaş gören de süpergüç amerika falan sanacak b*klu ülkeyi.
azadi azadi
Senin güç kriterin, sahip oldugun içerikle doğru orantılı olarak kaba kuvvete dayalı oluyor. İnsan ne kadar az bilirse, o kadar fiziksel odaklı algılara sahip oluyor. Tıpkı hayvanlar gibi.
Ben kime ne diyeceğimi çok iyi bilirim, bu yönde gerçekten iyiyim. Bu yönüyle ayna gibi bi karakterim var, Baktığın zaman kendini gördüğün. Sikim sokum muhabbetlein insanı isen, bana baktığında, ya da muhatap oldugunda sen oluveriyorum.
Burada incelikten kırılacak gibi görünüp, discord da ana avrat düzgün giden, hem de kadın erkek dinlemeden, sadece kendilerini, ideolojilerini eleştirdiği için herkese küfredip, birbirlerine de gavat diye seslenen kemalistler den olsam takdirini kazanırdım sanıyorum. Ben almayayım canımın içi
azadi azadi
Ayrıca: Birbirini sikmeye, soymaya yemin etmiş gibi yaşayan insanların, yönetimlerin ülkesindense, ahlaklı ancak fakir bi toplumda yaşarım daha iyi.
her boka muhalefet her boka muhalefet
dayı sen nerde yaşıyorsun herkes birbirini gondikliyor galiba :DDDd qomiq
azadi azadi
İsveç de yaşıyorum.
Size acıyorum. Sizi savunduğum için vatanıma giremiyorum
her boka muhalefet her boka muhalefet
bizi mi savunuyorsun ulan delirme iki dakika tarafın belli olsun. Her entryde türkleri aşağılıyor yok nekrofili sizde yok katillik sizde burda da bizi savunuyormuşmuş bak seeen
Virtuoso Virtuoso
Popülasyon olarak ne kadar fazla olduğumuzu belirtmeme gerek yok sanırım. Bayburtun tek bir çıkmaz sokağı nüfusunda bir ülkeyle Türkiyeyi kıyaslamaktan bahsediyorsunuz :d . Velhasıl ülkem hakkında konuşurken t harfini büyük yaz. Türkiye cumhuriyeti hazretleri bey diyeceksin lan.
bu başlıktaki tüm girileri gör