feminist bayanlar

turca
Şişman diye dalga geçtiğim için ağlayan kız.
Kadın, karı, kız, bayan artık her ne s i k i m se. Bana göre hepsi aynı. Geçen biri zarlı mı zarsız mı demişti, bilmiyorum umrum dıśi.
Izmir çankaya burger'a 4 arkadas birde bu şüşko mutant ile yemek yemeye gittik.
Insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçmeyi doğru bulmam ama kendimde şişman olduğumdan çok yiyenlere takılırım(duyar kas köpek hadi.)
Olaylar şüşkonun bir wupır, yanına çocuk menü söylemesi ile başladı. Şişko bilmem kaç lira verin içeceğiniz bir boy büyük olsun kampanyasına bir mavü balina gibi atladı.
Karnı Açtı, yağ bağlamış göbeği patatesleri içine almak istiyordu.
Ben çankaya lokantasına ihanet etmiş olmanın verdiği utanç ile soğan halkalarımı kemirirken arkadaşınımın sevgilisi "pağdoğn, bayan wici neğede acabah" diye sordu. Bizim femo, "bayan değil kadın o ehehehe" diyerek çocuk menüsünün yarısını tek ısırıkla mideye cukkaladı.
Kız bunu sallamadan b a y a n wcye gitti.
Kimse bu şüşkoyu s i k l e m e d i ğ i için bozuntuya verdi ve konuşmaya başladı.
"Toplumda kadınlar ayrıştırılıyor" ivir zivir. Pembe otobüsten girdi cinsiyetçi küfürlerden çıktı. Millet muhabbet ile meşgulken ben dışarı bakmış, saatte kaç kişi gectiğini, kaçinin potansiyel müşteri olduğunu, yaş aralıklarını düşünüyordum. Artık kafamı boş şeylet ile s i k mesine dayanamadım ve "derdini s i k e y i m, ne çene varmış a m ı n a koyayım" dedim. Herkes şok oldu haliyle. Cinsiyetçi küfürler etmemem gerektiğini, bunların yetiştirilme tarzım ile alakası olduğunu kısaca 2. Sinif insan olduğumu söyledi. Son derece yüzsüz biri olduğum için bu lafları hiç s i kime takmadım.
Başladım buna saydırmaya; "feminist olmakta haklı olduğunu, söylediklerimden utanç duyduğumu" söyledim ve özür diledim.
Şusko şaşırdı ama ben sadece depara kalkmıştım, vurucu darbemi vuramadıydım viy viy da viy viy.
"Senin gibi götüm yağ bağlasa bende feminist olurdum. Seni annen baban bile beğenmez. Utançlarından güzel kızım bile diyemezler. Seni kör sevse bu leş gibi kokunla yine onu tiksindirirsin, maşallah tü tü tü. Saçma sapan şeyler ile uğraşacağına azıcık hareket et ufal biraz. Şuna bak dünyaları yedin amk, patates kalmadı dükkanda" elinden şekeri alınmış çocuk gibi ağlamaya başladı, mekanı terketti.
Ayi gibi yedi hesabı bize kitledi amk. Tuvalete giden hatun, bunun eski sevgilisinin bunu şişman olduğu için terkettiğini, o gün bugündür erkeklerden nefret ettiğini söyledi. Herkes beni ayıpladı, yapacağı işi s i keyim vs. Ay çokta si kimde.
2
weed weed
Gördüğüm en spesifik türke has düşünce yapısı başkasının karını hesaplamak. Günde 200 kişi gelse maliyeti çıktıktan sonra her menüden 5 tl kar kalsa çalışanların parasınıda çık iyi para iyi
turca turca
Ne kadar kazandiklari beni ilgilendirmiyor. Bu orada bir ornek bir eve gittigimde duvarda ne boya kullanilmis mobilyadaki malzeme cart curt kafamdan geciyor 😃
bu başlıktaki tüm girileri gör