cahilterbiyecisinin dehumanize olması

cahilterbiyecisi
Jakoben; başlığı gormemle kahkahayı basmam bir oldu. Her ne kadar Zeka seviyenin muzdaribi olsan da, dehumanize nin cahil terbiyecisi oldugunu acıklayan bu başlıkla gelen iltifatına tesekkur ederim. Lakin hala hastanedeyim.cuma gunu taburcu oluyorum. Haftasonu dehumanize ile tekrar gelip, cahilleri, bilimum ataturkculeri terbiye etmeye devam edecegim.
Turkcuhatun, kemalisthatun,wtf... Artik hangisiyle giriyorsan; tüm adminler sozlukten kalici olarak banlanmani istediklerinde, bu karari verdiklerinde onlara bunu yapmamalarini, banlanirsan intihar edebilecegini, zira sozlukten baska bi hayatin olmadigini soyleyerek banlanmana Engel olan kisi Benim. Istersen admin ve mod lara sorabilirsin. Biraz minnet duyacagina hala kaşınyorsun. Unutma: hala burada olmanin tek sebebi ben oyle istedim diyedir. Bu da sana son ve en anlamli kapagim olsun. Sansini zorlama daha fazla.
Sozlukteki sevenlerime; ameliyatim Dolayısıyla sozluge bir sure giremeyecegimden, Bazı admin ve modlara haddini bildirip gayet planli sekilde ceza aldim. Zaten iki saat oncesinde bir giriyle saglik sorunlari nedeniyle sozlugu birakacagimi da paylasmistim. Haftasonu tekrar gelip kaldigim yerden cahilleri terbiyeye devam edecegim. Bugun istek uzeri ufak bir ayara geldim. Gorusmek uzere.
Simdi siz kudurun dandikler...
10
jakoben jakoben
ne diyon abicim anlamadım bir şey.benim tek adresim var o da budur.tam bir dal yaraksın gerçekten...kişinin işi kendinden bilmesi sıktı buralarda. çok zor değil senin o mal olduğunu kestirmek
ickial ickial
geçmis olsun...
oijya adam oijya adam
yaptığın şeyleri söyleyerek ne kadar karaktersiz, vasat ve kendini bir bok sanan birisi olduğun gözler önünde. bize kazandırdığın tek şey ise sabır, senin kadar itici insanlara bile tahammül etmemiz gerçeği. şurada kimseyle gruplaşma içine girmedim, kimseyle sıkı fıkı olmadım kimseden etkilenerek düşüncelerime şekil vermedim. senin gibi insanlara ihtiyacımız var çünkü karşıt görüşlü, saygısız ve kendi çıkarları uğruna hareket eden insanları anlamamızı kolaylaştırıyorsunuz. insanların duygularına, fikirlerine, inançlarına sadece seni sevmediği için hakaret edebilen bir insan olduğunu görüyorum ve malesef senin hakkında düşünülecek olan güzel hissiyatları bu pis tarafların ört bas ediyor. uzun yazılar yazarak, 10 dakika araştırıp sahip olunacak bilgileri sanki yıllardır sen araştıryor gibi göstererek egona peşkeş çekecek insanları yanında bulundurduğunu düşünüyorum. unutma ki, elmayı sevmiyorsan evinde bulundurmak zorunda değilsin ama bütün elma ağaçlarını taşlayamazsın. burada ki düşünceleri, hisleri, insanlara kattıklarıyla, tam anlamıyla bir birey olan kişilere yaptığın saygısızlık, seni yüceltmiyor. bundan emin olabilirsin. sen bizleri uzaktan bataklık olarak görebilirsin ama o güzel lotuslar bizimle yeşeriyor.
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Neyse bu itiraf metni burada dursun. Bu hesabı da banlamak silik atmak için sebebimiz oldu
hena hena
Dehu aşkm bana ilan-i ask etmek için bi hesap mi acddiiiiiiiiiin yaaaaaaa sen bidanesiiiiinnnnn
hena hena
İşdeee addddaaam görün cayiller
ekaya ekaya
Hayal dünyasında yaşamak çok güzel değil mi dirancığım? Sen geri döneceğinle ilgili hayaller kur bizde sana oturup gülelim. Akıllandığını düşünmüştüm ama yanılmışım. Kendi kendine birilerine hala laf sokma çaban var üzülüyorum bu hallerine. Sen bana haddimi bildirdiğini san ve egonu böylelikle tatmin et. Umarım bir gün yaşın gibi davranır, uslu bir şekilde aramıza dönersin ama şu an bu pek mümkün değil gibi. Kendine iyi bakman dileğimle.
cahilterbiyecisi cahilterbiyecisi
Ben hicbir zaman aranizda olmadim. Zira ne or*spu cocuguyum, ne gavatım (birbirinize oyle kelimelerle hitap ediyorsunuz ya discord da).
Tek bir adam akilli girin yok, istikrarsız, karar verme yetisi dürtuklemeden calismayan biri olduğun halde admin olman sozlugun seviyesinin neden yerlerde oldugunun acikca gostergesidir.
Araniza katilmakmiş...
Siz kimsiniz lan , şaka misiniz nesiniz :)
ekaya ekaya
Sjdkdbdkndks komik çocuksun. Bence bunlarla uğraşmak yerine iyileşmeye bak
kargalı karga paşa kargalı karga paşa
Yala koçum yala... Üç kağıtçı yalancı iftiracı :d
bu başlıktaki tüm girileri gör