blowjob yapan feminist

ickial
yazarin bagdastirdigi blowjob ve feminizmi şöyle izah edeyim:
türkiye de bazı kadınlar feminizmi tam olarak idrak edemeyip, erkekleri surekli asagılayan birer andaval gibi davranıyor. onlarsız bir dunya dusleyip sizin mk oc gibi triplere giriyorlar. halbuki ne gerek var? evet erkekler olmadan kadinlar gayette mutlu mesut yasayabilir ama neden bunu bu kadar kinci dile getiriyorlar? (bakin bazi kadinlar dedim simdi linc yemiyim?)

bu guruha gonderme yapılmıs kanımca. boyle diyipte erkekle iliski yasıyorsa bu olayin yaman celiskisini aktarmıs yazar. her sey bundan ibaret. direkt kopurmeseydiniz keske.

ekleyeyim, yazari tanimiyorum.
3
i am groot i am groot
Köpürmedik ki, yazar yorumda çiçeğe önceden feminist gruplarla Hatta femenin türkiye ayağıyla çalıştığı söylemiş. Demem o ki, böyle bir insanın bu konuda bu derece sığ bakmasına anlam veremediğimden yazdım. Dedim hani o kadar çalışma yaptıysa neden böyle düşünüyor falan. Yoksa evet çok feminazi var ülkede. Hatta başlığı blowjob yapan feminazi olarak açsaydı katiyen yorum yapmaz hatta beğenirdim swh
bipolar bipolar
evet, kesinlikle durum böyle sonunda beyni olan birilerinin entry yazması güzel... şimdi siteye bu başlıkta yazdıklarım hariç tüm entrylerimi silmek için girdim ve bir daha asla giriş yapmamak üzere çıkacağım. sana tavsiyem burada boşuna vakit harcama, buna değer bir yer değil.

''köpürmedik ki'' diye zırvalayan şahısa cevap olarak: feminazi ne lan? kendi kafanıza göre ideolji ismi koyuyor bir de bunu söylemi bekliyorsunuz? ben zaten açıklamak için gerekli ve yeterli kelimeleri birleştirdiğimi düşünüyorum, anlamak için gereken sadece iq, beyin ve algı idi.
o da yetersiz olunca sizde böyle oldu.
i am groot i am groot
Bence de tartışma üslubu bilmeyen birinin gitmesi güzel oldu, herkes senin gibi düşünmek zorunda değil. Birine cevap vermenin tek yolu iq ya da salak salak ithamlar da değil. Eleştiri kaldıramayan yallah arabistana.
bu başlıktaki tüm girileri gör