puan kasmak için başlık açan yazar

ickial
kim bu yazar dedigim yazar. bir yazara atıfta bulunuyorsanız ismini söyleyin ki kimse zan altında kalmasın değil mi?
şahsen gocunmadım, ne puan kasma derdim var ne de deli gibi başlık açma huyum. ne var yemek baslıgı açıldıysa? sözlügün anketçisi gibi baslıklar acıldıgında da bu performansı bekliyorum hepinizden dostlar.
ne puanmış arkadaş! kasıyorsa kasıyor sa na ne? sen niye geriliyorsun bu kadar? ben söyleyeyim mi nedenini, çünkü sen de puan derdindesin ve önüne geçilsin istemiyorsun. aha ben bunu çıkardım yapacak bi şey yok.

sözlük sizin ve sizin ilginizi çekecek şeyler etrafında dönmüyor, bu sözlüğe yeni yazarlar, yeni başlıklar lazım. bırakın yemek başlığı açsın, ne var? yöresini yazarsın, tarifini yazarsın, tadını anlatırsın, sevip sevmediğini söylersin ya da en basitinden okumadan geçersin. çok hoşuna gitmediyse de çözüm basit; eksilersin. yazarlara gönderme amacı güden başlıklar açılması da lüzumsuz bence. artık kendinize göre kalıba sokmaya çalısmayın insanları.
ha bu arada, baslık iplenmiyor diye o baslık luzumsuz gereksiz olmuyor kusura bakmasın kimse. insan yazacak bi şey bulamıyor bi fikri olmuyor yazmıyor. siz her baslıga entry mi giriyorsunuz? eğer öyleyse ben de size puan kasmak için entry sıcmayın diyeyim o zaman. sh
bu başlıktaki tüm girileri gör