9 ağustos sözlükteki ırkçı saldırı

anne boleyn
objektif olarak değerlendirmeye çalışacağım. "türkler hiç olmasaydı" başlığından sonra açılan "kürtler hiç olmasaydı" başlığındaki bazı kişiler ikinci başlığa tepki gösterir iken nedense ilk başlığa tepkisiz kaldılar. "moskovakürdü" arkadaşımızı tenzih ediyorum.
ikinci başlık tamamen her zamanki gibi türkleri aşağılama girişimine tepki olarak açılmış bir başlık olup tümüyle yanlış olsa dahi eşitlikçi bir izlenim bırakmaya çalışanların "türkler hiç olmasaydı" başlığına sessiz kalıp ikincisine durmadan ses çıkarmaları muhteşem bir ironi göstergesidir. iki yüzlülükleri de buradan gayet net bir şekilde görebiliyoruz. iki ırk da var arkadaşlar, bunu ne inkar edebiliriz ne de değiştirebiliriz. keşke tek millet olmayı başarabilseydik de böyle ayrılmalar yaşanmasaydı aramızda. eğer bir şeye tepki gösterecekseniz bu kişi sadece peygamberdevesi değil de diğer arkadaş da olmalıdır. çiftestandart uygulamayın, zira eşitlikçiyim diye bağıran da sizlersiniz.
15
azadi azadi
Önce şunu hatırlatayım sana kemalist; iki gün önce şahsımı hedef gösteren yorum ve girilerinden ötürü hakkında tüm admin ve moderatörler banlanma kararı aldıklarında, banlanmamanı söyleyip, bu kararı durduran kişiye, yani bana biraz minnet duymak yerine, aynı şeyi tekrar yapıyorsun. Bu sözlüğün hayatının tamamına eşdeğer olduğunu, banlanırsan yine başka hesaplarla gelecek, en sonunda intihara bile girişebileceğini bildiğimden bu iyiliği yaptım anne ve babana. (Sözlerimi adminlere sorarak da dogtulayabilirsin).
Girine cevap vermem gerekirse; ortada türkleri aşağılamak diye bir şey yok. Türklerin ölümlerden başka bir tariihi, yeteneği, savaşmak, at binmek ve yemek haricinde bir meziyeti olmamasını söylememi aşağılama olarak kabul görmen, bir nevi aşağılık olduklarını itiraf etmen gibidir. Ancak sende bu detayı görecek beyin olmadığından, ööyle konuşuyorsun düşünmeden.
Şimdi; bir daha, bir daha bir daha bana cevap hakkı doğuracak, bildirimlerimde adına rastlayabileceğim herhangi bir etkileşime girme bu sözlük içinde.
Anlaştık?
hena hena
Ya aşkm şimdi niye böyle yapiyorsun. Ben sana ne dedim? Bana mesaj at baska kislara deyil kiskaniyorum ama!!!
besiktas besiktas
swh düşmüşler mi. ben amaca ulaşamamıştım. sen ulaşmışsın yasemin. tebrik ediyorum
hena hena
Ağlama besiktasssss
frantz fanon frantz fanon
cifte standardı yaoan türk şovenizmidir, cünkü sozluklerde diger milliyetlerin degerlerine her türlü halt söyleniyor ırkicık ve hakaret de dahil, nefret soylemi de dahil ama kozmopolitler-enternastyonalistler-ve o milliyetler bunu bir linc başlıgına dönüştürmuyor. cunkü 1)ihbarcılık sevmiyoruz zira ajan provokatörlük gibi igrenti geliyor 2)hakaretlere aliştık iplemiyoruz 3) birakın konuşsunlar bin cicek acsın anlayşı var. ama türk şoveni kenfisine en ufak benzer atakta moderasyona ve tc mahkemelerine koşmayı alışkanlık edinmişse bi de "bizim mahalleyi" ırkcılıkla suclamaya kalkarsa ben de onun kirli camasırlarını sererim önüne. gözündeki capağa alınıp kendi odun sokarsa bu iki yüzlülük degil de nedir.
grifingoo grifingoo
Keşke atalarımız o kadar çok binmeseydi atlara. O kadar çok binersen böyle at kırmalarıyla dolar her yer. Hata yapmışlar.
anne boleyn anne boleyn
@besiktas haha :)
anne boleyn anne boleyn
@frantz fanon yahu ben türk milliyetçisiyim, eşitlikçiyim naraları atmıyorum swh. siz kendinize eşitlikçiyim deyip de "türk" dışındaki diğer ırklara laf edildiğinde coşuyorsanız bu iki yüzlülüktür işte. hala daha üste cıkmaya calısıyorsunuz, komik.
azadi azadi
Grifingo;sürekli kapaklık malzeme veriyorsunuz bana, içim acıyor sonra.
Ağzınla söylüyorsun; ataların, senin ataların atlarla ilişkiye girmiş, bir de çocuk olmuş! 1-Ataların hayvan değilse, nasıl hayvan hamile bırakabiliyor? 2-atlarla çoğalan senin ataların iken, atın çocuğu nasıl biz oluyoruz cevap verir misin?
anne boleyn anne boleyn
@frantz fanon en çok nefret ettiğiniz ideolojinin esiri olmuşsunuz haberiniz yok. nefret de sevgiye eş değer derlerdi, bunun örneğisiniz ne yazık ki. milliyetçiliğe düşman olabilirsin ama türkleri dışlama zihniyetinde olmak nefret ettiğin düşüncenin esiri olduğun anlamına gelir.
grifingoo grifingoo
Evet atalarımız hayvanlarla ilişkiye girmiş. İki asil hayvanla. Biri kurt diğeri at. Biz kurtlar hala asaletimizi koruyoruz. Ama siz kırmasınız. Soysuz at kırmalarısınız artık :)
grifingoo grifingoo
Kurtla ilişkiye girmek maharet ister dehumanize. Öyle eşşekle girmeye benzemez :)))
frantz fanon frantz fanon
@kemalisthatun
mevzuyu anlamamışsın. üstteki yorumumu bir daha oku gözden geçir bence.
ve şu sözlukte hic bir girimde türkleri dışlamadım. sadece ezen ulus miliyetciligine isyan ettim. hatta türk milliyetciliginin bile sadece ana akım olanlarına atak yapıyorum. yayilmaci, asimilasyoncu, tekci olanına yani "tek millet" dayatmaci, kemalist,ülkücü,ırkci'turancı tayfaya. bak galiyevcilige tek bir kötü sözüm yok mesela.
anne boleyn anne boleyn
türkleri herhangi bir entrynde dışlamadığını biliyorum, düşüncelerine de saygı duyuyorum benim düşüncelerime saygı duyduğunu varsayarak. lakin kürtler hiç olmasaydı başlığını açan arkadaşa coşup, türkler hiç olmasaydı başlığını açan arkadaşa sessiz kalman dışladığının göstergesidir. ben buna kızdım sadece. entrymde de belirtmişim.
frantz fanon frantz fanon
dehumanize arkadaşa da karşı-şovenizme düştüğü icin gerekli gördüğüm kadar (sözlük ve türkiyedeki genel atmosfet ve milli algi acisından lazım oldugunu gördüğüm kadar) bir eleştiri yaptım. bunu da dikkate al deyip son yorumumu yapiyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör