sevgilinin yakın arkadaşınla aldatması

hanzo hasashi
Yıl 2010, küçüğüz işte bi 13 var, okuldayız. Sevim diye bir kız var, kızı görsen çiti piti, sevimli mi sevimli. Sonra işte tığ gibi 40 kilo bir kız, uzun bir de var ya, ben o zamanlar 174'üm. Kız da işte bi 168 var, ben de uzun kızları severim işte, neyse konumuz bu değil. Kız tatlı mı tatlı, içim gidiyor görünce, ama ben okulun en iyi ikinci öğrencisiyim, okul birincisi bizim okuldaki öğretmenlerden birinin oğlu, benim gibi habire p*çlik yapamıyor, denetim altında ya pezevenk.

Neyse, her zamanki gibi prensliğin doruklarında yaşıyorum, bir gün beni kız yanına çağırdı. Oturduk okul bahçesinin kenarındaki duvarlarına. Diyaloğumuz şöyle gelişti:
-Sarp, sana bir şey söylemem lazım.
+Sevim. Bir şeyler söylemek için çok geç. Bir şeyler yapman lazım.

Demeye kalmadan, kız dudaklarıma yapıştı. Şok oldum, sonra kızı ittim. "Ucuz bir kızsın, zayıf noktan bu." dedim. Ulan içim gidiyor kıza içim bilemezsiniz, ama öylesine kendimi beğenmişim ki içimin gittiği kızı elimin tersiyle itiyorum. Egom tavan, egom göklerde, prensim ya hani ben.

Sonra işte ertesi günü sıra arkadaşım Kadir ile çıkmaya başladılar. Vay ebesinin amı dedim, ama o kadar mutlulardı ki ayırmaya kıyamadım işte. Yani, ne bileyim. Aldatılmak sayılır herhalde bu. Ciddi bir şeyler olabilirdi belki, "biz" olabilirdik, ama olmadı işte. En yakın arkadaşımla, "onlar" oldular.
6
i am groot i am groot
Bence sen biz olmayı elinin tersiyle itmişsin üzgünüm kız aldatmamış bence burada
hanzo hasashi hanzo hasashi
Bekleyip de seni bulmak için elimin tersiyle ittim tabiki^^ pişman değilim hem
i am groot i am groot
Yazık olmuş kıza üzülmüştür o yaşta
hanzo hasashi hanzo hasashi
Üzülseydi gidip çocukla çıkmazdı ama
i am groot i am groot
Belki de sırf seni kıskandırmak için yaptı bazıları da böyle gösterir sevdiğini işte bak ne kadar mutluyum sen beni mutsuz edemezsin der gibi... bu demek değil ki kız yollu yani... neyse yorumu kirlettim ya bu ne swh özür dilerim
hanzo hasashi hanzo hasashi
Bilmiyorum, lise 1'den sonra yaz tatilinde tekrar görmüştüm, sadece el salladım kıza, sonra bir daha hiç görmedim. Neyse boşver, çocuktuk, geçti gitti işte ya swh
bu başlıktaki tüm girileri gör