liberalist nickli üyenin aldığı ibretlik ceza

kimyamiz ataturk
Çok güzel olmuş. Hem liberal, hem homofobik olmayı nasıl başarıyor, orası beni aşar. Ama 1973 yılında hastalık listesinden silinmiş bir şeye gelip hastalık diyor. Madem hastalık, niye düşmansın? Arkadaş basit bir homofob değil. "Bütün eşcinselleri krematoryumda yakmaktan bahseden" bir şahıstır.

Bunlar eşcinsel olmayı tercih zannederler, canı sıkılan tiplerin tutup eşcinsel olduğunu zannederler. Eşcinselliğin doğuştan geldiğini bilmezler. Aynen kendileri gibi eşcinsel insanların da hislerini 13-14 yaşında anladığını ve anladıkları andan itibaren kendilerine düşman bir dünyada, kimseye hislerini anlatamadan, kimseden yardım alamadan yaşamak zorunda olduklarını, arkadaşları arasında sürekli dışlanmışlık hissettiklerini, sürekli susmak ve yalan hayatı yaşamak zorunda olduklarını bilmezler. Ailelerinden şiddet gören, okulunda dalga geçilen, sokağa atılan eşcinsel insanları bilmezler.

Bütün eşcinselleri birkaç yüz kişiden ibaret LGBT yürüyüşlerindeki tiplerden ibaret sanırlar ama en yakın arkadaşları arasında, sevdikleri insanlar arasında saklanan eşcinsel insanlar olduklarını bilmezler.

Eşcinselliği sadece cinsellikten ibaret zannederler ama aynen heterolar gibi eşcinsellerin de aşık olduğunu, duygusal bağla bağlandığını bilmezler. Hiçbir şeyi bilmezler aslında. Kendilerine küçükken öğretilen feodal değerleri sorgulamaktan acizdirler. Sorgulamazlar yani (tam da koyunluğun tanımı). Onlar için bir insanın aklı, beyni, kalbi, zekası değil cinsel hayatı önemlidir. Çünkü hayatta değer verdikleri tek olgu üremek ve cinselliktir. Hayvanların temel amacı üremektir, bu da öyle bir şey. Bunların bilinçaltında sadece üremek olduğu için insanların da en çok cinsel yanını umursarlar.

Çomar diyorsunuz ya AKP'lilere? Asıl çomarlar bu feodal cinsel değerlere takılıp kalmış, insanları kalpleri ve beyinleri değil cinsel hayatlarıyla yargılayan ve hayatı cinsellikten ibaret görenlerdir.

Siyasettin denen liberal çakması çomar sayfasından kaçıp gelmiş bir şahıs olduğunu düşünüyorum.

bu başlıktaki tüm girileri gör