yönetimin kafasına göre takılması

prometheus
Yönetimin bir kafası var evet. İzninizle açıklama yapayım.

"yönetimin kafasi" nasıl bir kafa ondan bahsedeyim:

Ulkede yıllardır sistematik şekilde devam eden, dinci örgütlenmeler, kadına şiddet, homofobik cinayetler, ırkçı saldırılara maruz kalan farklı dine mensup kişiler ve diğer milliyetlerden azınlıklar bize bir şey gösterdi. Bizlerin birlikteyken çok güzel olduğumuz ve bu birlikteliği yine yukarıda saydığım cinsten "kafalarin" bozduğunu farkettik. Evet sizlere göre "kafamıza gore" başlıklar değişiyor, entryler siliniyor ama şunu iyi bilmemiz gerekir ki bu samimi platform ayrıştırıcı değil tam tersi birleştirici ve ilerici olma özelliği ile gurur duyan insanlarla mutlu.

Irkçı, homofobik, kadın düşmanı her türden otekilestirici ve ayrıştırıcı söylemler bizlerin müdahalesine maruz kalacaktır. İstediğimiz şey diğer sözlükler gibi cebimizi doldurmak, bir takım gerici odaklara yaranmak degil; bilimsel, kardeşlik dolu ve çağdaş bir topluluk yaratmaktır. Herkese iyi geceler dilerim

Not: bu giriyi diğer admin ve mod arkadaşlara danışmadan yazdım buraya. Eminim ki onlar da benimle aynı gorusteler. İşte bu "bizim kafamiz"
3
hena hena
Elal beya addini bildirmişsiniz kızanın :d
fyodorwell fyodorwell
Ccc prometheus ccc aauuuuuuv
fyodorwell fyodorwell
Pardon ccc prometheus reyiz ccc dicektim
bu başlıktaki tüm girileri gör