Ayak fetişi

kargalı karga paşa
Gerçekten temiz ve bakımlı ise birde narin görünümlü ve küçük ise şah damarınızdan yukarı doğru sizi tırmalamaya başlayan dürtüdür. Ayak fetişi denilince illa akla hunharca ayaklara dil dudak yardımıyla paspas çekmek, emcirmek, emmuklemek gelmemelidir. Bazen avuçların arasına almak ve okşamak da bu fetişin getirilerindendir.

Dost başa düşman ayağa bakar atasözünden yola çıkarak her fetiş sahibi insan ayak becerme isteğiyle yanıp tutuşur gibi bir saçmalık yoktur ortada.

Burda sorsak açık açık ayak fetişine laf atan bir çok insanın ne kadar farklı ve abzürt fetişi vardır kim bilir ama gelir ayak fetişini boklarlar (lel)

Fetişler genellikle insanların kendi bedenlerini ve arzularını tanıyamamalarından kaynaklı olarak bu tür tepkilere sahip olabilir. Ancak ayak fetişizmi kabul görmüş bir gerçektir. Hatta Quentin Tarantino büyük birbayak fetişisitidir ki bütün filmlerinde bunu yansıtır..

Hülasa; yaşamayan kadın da, erkek de anlayamaz bilemez.

Ne oldum değil ne olcam demeli. Bir gün Doutzen Kroes gibi ayaklara sahip biri karşınıza çıktığında konuşalım tekrar!!11!!

(bkz:boşaldı)
(bkz:entry girerken kendinden geçen yazar)
1
dal kalkinca sarkan kartal dal kalkinca sarkan kartal
Reis naptın sen.

İlk paragrafta kalktı
bu başlıktaki tüm girileri gör