ismail türüt

kargalı karga paşa
Kendisi aslen Rizeli olan Karadeniz sanatçısı.
Rizeli olmasına rağmen Rize halkı tarafından sevilmemektedir.
Kendisi genel itibariyle bir toplulukta su bidonuna benzeyen görünümü ve abartılı, takılmış bir kaset gibi "hehehehehehe" şeklindeki ağaç kakan Woodie'ye benzeyen gülüşüyle hemen seçilebilir.

Efem öncelikle belirtmek gerekir ki kendisi bir faşist değil bir milliyetçidir. (Şu faşist kelimesini her milliyetçiye yapıştırmaktan her yerde kullanmaktan kelimenin anlamının içini boşalttık yahu!)

Nedir icraatleri?

Kendisinin sanat adına bir icraati yoktur. Sanatçı kişiliğiyle aman aman bir iş başaramamakla birlikte siyasi doktrini üzerinden yaptığı işlerle daha çok gündeme gelmiştir. Kendisi koyu bir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) sevdalısı iken birden bire adına şarkılar türküler peydahladığı ünlü mafya babası, Türkiye çapında en geniş yeğen franchising zincirine sahip olan Sedat Peker'in hapisten çıkmasıyla birden RTE AKP sevdalısı olmuştur. Birlikte çalıştıgı Ozan Arif tarafından çeşitli yerlerde dönek olarak adlandırılmıştır.

Işte sanatçının adından söz ettirdiği başlıca sanat eserleri ve eserlerin ortaya çıkış sebepleri

-Plan Yapmayın Plan : Hrant Dink'in öldurülmesi sonucunda Ozan Arif tarafından yazılıp bestelenmiş ve adeta Hrant Dink'in öldürülmesi olayını ve olayın failleri Yasin Hayal ile Ogün Samast'ı öven bir parçadır. Kısaca o övücü mesajlar

"O gün" öyle desinler bu gün böyle desinler
Fatihalar "Yasin"ler bitmez karadenizde.

-Reis: Parçada yukarıda belirttiğimiz mafya babası Sedat Peker'i övmektedir.

-15 Temmuz: Adından anlaşıldığı üzere açıklama gereği duymuyorum.

Son olarak da Atatürk'e hakaret durumu için acapella tadında calısma yapmış.

Valla uzadı uzayacağı kadar ama uzatmiyim yinede. Su 4 parcanın icerik ve bulunduğu uclara bakarsanız zaten nasıl bir insan olduğunu anlarsınız..
bu başlıktaki tüm girileri gör