metin2 oynayan nesil

iron
10 yılını vermiş ve hala oynayan biri olarak diyebilirim ki hayatımın en güzel anlarını yaşatmıştır. bir dolu basma sevinci tramolanın ilk +9 ejderini basmanın verdiği havayı, ilk at zırhladığımda yaşadığım mutluluğu ilk kuleye çıkmanın verdiği heyecanı depo arkasında herkes seni izlerken ws kazanmanın verdiği özgüveni, ruh taşı düşürmenin verdiği şaşkınlığı, metin kesmenin verdiği sabırı, azrail kesmenin verdiği kararlılığı hepsinden öte metin2 nin verdiği samimiyeti hiç birşey veremez...

hiç unutmam 2007 falandı taa 10 yıl önce evde pc de oynamama izin verilmezdi o dönem benim ailemin olduğu gibi metin2 oynayan bir çok çocugun ailesi bu durumdan şikayetçiydi internet cafe giderdim mecbur. günde 10 saat internet cafede geçirdiğimi bilirim.. hatta bir gün kız arkadaşım beni almaya internet cafeye gelmişti :)) 13 yaşlarında falanım yeter bu oyunu bırak yoksa ayrılırız demişti, ayrılırsan ayrıl lan 10 tane senden verseler bitane kdp etmez demiştim tüm cafe şok..

kısaca metin2 herşeye rağmen oynamaya değer bir oyundu karakterin oyunda sen oluyordu gerçekte senden bir parça gibi... arada girip bakarım oyuna eskilerden çok az kişi kalmış keşke eskisi gibi olsa oyun yarın başlamazsam adam değilim.

bu arada bir çok online oyun oynamış biri olarak diyorum metin2 yi hiç bir oyunla kıyaslayamazsınız....
bu başlıktaki tüm girileri gör