herhangi bir konuda görüş alışverişinde bulunulmaması gereken topluluklar

liberalist
komünistler
kemalistler
radikal islamcılar
bilim seviciler (richard dawkins tayfası)
edebiyat seviciler
kadınlar
anadolulular
beyaz türkler
frankofonlar (bu dalyarakların çoğu beyaz türklerin içinden çıkıyor zaten.)
ilber ortaylı hayranları

bu arada ben türkiye'deki liberalleri de hiç hazzetmiyorum. saydığım gruplara nazaran daha rasyonel ve yere basan fikirlere sahip olsalar da mülkiyet hakkı gibi felsefi temellendirmesi boşlukta kalmış düşüncelere kendilerini fazla kaptırıyorlar.
franz franz
E kim kaldı geriye? Nereye el uzatsan var bunlardan, kimler muhatap oluyorsun bu hayatta sen?
jakoben jakoben
fetöcüler kaldı işte... liberal ılımlı islamcılar..
liberalist liberalist
@franz kişisel çıkarlarını politik görüşlerinin üstünde tutan pragmatist insanları çevremde bulunduruyorum. bu tip insanlar doğru pozisyonların uç noktalarda olmadığını farkında oluyor genelde.
jakoben jakoben
anadolu çomarısın işte onlarda öyle yapıyor. asdasd
franz franz
Yalnız onlar da bir aldatmacanın içinde değil mi? Hatta aldatmacanın başrolü kendileri iken, yarın bir gün beklenmedik anda bardağından öpmeye çalışmazlar mı? Zira politik görüşüne ters düşen durumları dahi sırf kendi çıkarı için kullanan bu insanlar, ılımlı politik aptal tatlı su müslümanları gibi arkadan vurmazlar mı insanı?
franz franz
Ya jako amk .asdsmdbdhdh
dutch van der linde dutch van der linde
@jakoben, zaten birisi liboş olsun da ılımlı islamcılarla anlaşamasın,mümkün mü böyle bir şey? değil... fakat, en azından islamcıların kafası çalışıyor kullanıp atıyorlar bunları. sadece türkiye'de de değil her ortadoğu ülkesinde islamcılar liboşları iktidara yürürken kullanıp gücü ele geçirdikten sonra kenara atmıştır.
jakoben jakoben
troll aq çocuğu ya amaan ne sik olduğu belli değil kendini bile bilmiyor sallayın bunu artık bu sözlükten lux gülecek diye tutuyor bunu tam sopalık pezevenk
dutch van der linde dutch van der linde
ne yalan söyleyeyim ben admin olsam ben de atmazdım çünkü böyle yazarlar sözlük için tam bir creme de la creme. laf arasında frankofonlukta yaptım bak sjsjfjsfj
lux lux
@jako yok be kendi de gülüyor geçen açtım okuttum bunları krize girdi sjejjfkf
bu başlıktaki tüm girileri gör