laik sözlük

franz
İçinde bulunmaktan çok zevk almıştım zamanında. Son bir senedir falan üç beş kişinin ite kaka bugüne getirmesiyle yaşadı. Ama haliyle kaçtı adamlar, yazılarını kendi aralarında okuyup geçiyorlardı sonuçta.

Ama benim asıl kızgınlığım işte burada başlıyor. Öyle bir yönetim kadrosu var ki, adam buraya sözlük kurulduğunda giriş yapmış, hala moderatör.

O kadar söyledim gelin değiltirelim bunları diye, hep mevcut giriş yapan moderatörler yetiyor denildi.

Lan zaten yönetimden üç kişi giriş yapıyordu, toplamda yedi-sekiz yazar vardı; biri mod, o da bırakmış zaten. Diğer ikisi iron ile bendim.

Sözlüğün buraya gelmesinin sebebi de budur. Değer verilmesi gerekenler karşılık beklemeksizin uğraşırken, değer vermeyenler el üstünde tutulmuştur.

Neyse, Biri şu küreğin ucundan tutup iki toprak daha atsın, haydi.
5
ickial ickial
kendi adıma sözlüğe yazarlar getirdim, daha ilk kayıt zamanlarından hem de. büyüyeceğine inandıgım bir oluşumdu cünkü. ama gel gor ki bana mod ol dense olmazdım sanırım. sorumluluk yuklenmesini hic sevmem.
sözün özü haklısın.
jakoben jakoben
seni seviyorum ibne ama faşist köpeklerin mekanında zırvalamayı biliyorsun? gel burada da yaz? kim engel oluyor aq? ağlama yani boş yere.bence kendine vakit öldürecek yer arıyorsun sadece.
franz franz
Ya jako okuduğunu anlamıyorsan sus AMK. Diğer sözlükle buranın ne alakası var? Vakit öldürecek yer bolluğu yok mu da buraya dönüp duruyorum tekrar tekrar. Yarak kürek konuşma
franz franz
ickial hadi sorumluluk almak istemezsin, sana bu konuda saygı duyarım elbette. Ama işte mod olup buraya uğramamış olanların yaptığı da ayıp bi yerde
jakoben jakoben
tamam.neyse.. sen anladın. buraya özel yazmana da gerek yok. oraya yazma motivasyonunla elde ettiklerini buraya kopi paste bile yapsan abi bence yeterli bir teşviktir girişimdir. bunu yap. bir şeyin eksilmez
bu başlıktaki tüm girileri gör