süleyman soylu

pencere
şu an emrinde yasal binlerce silahlı güvenlik görevlisi olan kişidir. bekçisinden uzman askerine, güvenlik görevlisine kadar kamuda en yüksek istihdam bu şahsın bakanlığı zamanında yapıldı. fakat suç istatisliklerinde tarihin en korkunç günlerini de yaşamaktayız bir yandan. bunun en önemli sebeplerinden biri ilgili kişinin bir devlet adamı ciddiyetinden uzak olmasıdır.

adam ülkedeki güvenlikten en sorumlu kişiyken yakın zamanda yaşanan siverek katliamı bahsinde uzay boşluğu bakanı gibi hareket etmiştir. ilgili zat aynı zamanda hukukun korunması anlamında ülkemizdeki en yetkili ikinci kişidir. fakat anayasadaki masumiyet karinesinden haberi bile yoktur. önüne gelene hiç bir yargı kararı hatta soruşturması olmadan terorist demektedir.

korkarım bir tanrı kompleksi içinde gibi davranıyor. tanrısallıkla hiç bir ilgisinin olmadığını anlaması erdoğan'ın 2 dudağı arasındadır. erdoğan, ''artık bizimle değilsın'' dediği zaman korkunç bir dip yaşayacak psikolojik olarak. allah yakınlarına ve ailesine hatta türk hekimlerine şimdiden sabır versin.
bu başlıktaki tüm girileri gör