sadullah ergin

pencere
biz antakyalılar güzel insanlarızdır aslında. hayatımda övündüğüm tek şey antakyalı olmaktır benim. güzel memleketimin 5 bin yıllık tarihine bakın tek bir savaş göremezsiniz. esnaflığımızın ve misafirperverliğimizin şanı dillere destandır. hırslarımız yoktur. bugüne kadar futbolda, siyasette, müzikte ünlüler çıkartamadık. kendi içimizde güzel kültürümüzle yaşar gideriz.
5000 yıllık tarihimizde en yüksek devlet mevkiisine getire getire sadullah ergin'i getirmiş olmamız da hoş görüle. herkesten bu konuda af dilerim.

bu sadullah ergin bakanlığı döneminde yargıdan cımbız cımbız alevi hakim ve savcı ayıklayan bakandır.

aslında memleketim antakya'ya hiç faydası olmadı diyemem. kaçakçılıkları bitirdi mesela. devletin neredeyse hiç bir iş yatırımı yapmadığı hatay'da eskiden insanlar 3-5 kilo çay, bir kaç karton sigara, mazot falanla aile geçindirirdi. hepsinin canına ot tıkadı. kaçakçılık bitti mi peki bugün hatay'da? tabii ki hayır. el nusra, işid mişid eliyle tekelleşti. insan kaçakçılığından, uyuşturucuya kadar trilyon trilyon haliyle bu terör örgütleri eliyle yapıldığı çok güçlü iddialar arasında sınırların her tarafında.

3-5 kilo çay şeker için devletin namusu kirlenmiyor bari bu sadullah ergin sayesinde.

şimdi bu ex bakan çıkıp halkı önünde ağlaya ağlaya özür dileyeceğine pişkin pişkin demokrasi havarisi kesiliyor. yok daha memeler.
bu başlıktaki tüm girileri gör