faizleri indir dedik gerekeni yapmadı

pencere
t*ayyip erdoğan'ın, merkez bankası başkanının hukuksuzca görevden alınması hususunda yaptığı açıklamadır.
gerçi çetinkaya'nın o göreve getirilmesi de hukuksuzcaydı. murat bey ekonomi mezunu bile değil, siyasal bilimler mezunu. 2016 yılında sırf bu yüzden yasa değiştirilmişti. gel de şimdi bu iktidardan hukuk dilen, ekonomiyi iyi yönetmesini bekle.

sayın cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ettiğim bir açıklama ve politikadır. eskiden kapitalizmi hep biz komünistler yıkacağız sanırdım. sağolsun uzun boylu sevgi insanımız kapitalizmin bütün kurallarını berheva ederek bunu bizim yerimize yapıyor.
en büyük hayallerimden biri de devletlerin olmadığı bir dünyadır. biz günümüz müptezel komünist ve anarşistlerinin devleti falan yıkabileceği yok o kesin. fakat sağolsun yine akp hükümeti devleti yerle yeksan etme politikasını en tutarlı anarşistlerden bile daha hızlı yapıyor.

fakat yine de bu kadar ölçüsüz yapmayın bunu. bu kadar yasalardan bağımsız mafhetmeyin her şeyi. bari anayasayı değiştirin bu çok zor değil. yeni anayasının ilk ve tek maddesi türkiye cumhuriyeti tek adamın keyfine göre yönetilen bir devlettir yazın gitsin.

akp hükümetinin 17 yıllık bütün iyi gibi görünen makyaj politikaları patlıyor. ülkece bir yardan aşağı yuvarlanmaktayız. bu bir başarısızlık olsa da toplumun büyük kesimini bu mafholuşa yabancılaştırmak başarıdır.
toplum korkunç şekilde toplumsal felaketine yabancılaşmış. bireysel gerçekliği konusunda ise fikri bile yok.
bu başlıktaki tüm girileri gör