akp seçmeni

pencere
iki gün önce uzun boylu sevgi insanımızdan sonraki yaşayan en köklü akp'li olan annemle şok markete girdim. hava epey sıcaktı çok susamıştım elimi sade sodaya attım. bir kaç gün önce o sodayı 60 kuruşa aldığıma emindim. yeni fiyatı 95 kuruştu. bu kadar da geçirilmezdi. anneme dedim bak işte eserinizle övünün. bu pahalılık hep bu marketler yüzündenmiş anneme göre. onlar vatandaşı böyle faiş şekilde sömürmeye ant içmişler. yanındaki hiç tanımadığı insanları da bu yönde provake ediyordu.

sabah sağolsun yeğenim bıraktı beni işe. bu s-400 füze sistemleri hakkında basında çıkan bütün yazıları okumuşumdum. fakat bu füzeler hakkında ben bile yeğenim kadar sağlam bi öz güvenle atıp tutamam. ona göre bu füze sistemleri bizi israil'den koruyacakmış. suriye'de her an saldırabilirmiş. bu yüzden acil ihtiyacımız varmış bu füzelere. zamanında abd'den istemişiz biz hava savunma sistemleri bize satmamışlar. bu yüzden sonuna kadar haklıymışız.

iş yerinde akp'li bir arkadaşla yine bu konu açıldı. bizi nato'dan atarlarsa atsınlarmış. biz de arap coğrafyasının önderliğini yapar ve ortak para birimine bile geçermişiz.

rasyonaliteyi çok pis öldürmüşler azizim demek istiyorum. yahut millet kafayı toptan kırmış da diyebiliriz.
bu başlıktaki tüm girileri gör