16 haziran 2019 ekrem imamoğlu binali yıldırım canlı yayını

pencere
imamooğlu'nun gayet yerinde bir performansla önde olduğu tartışmadır. binali gergindi, binali yalan söylüyordu, eko gençliğinin ve dürüstlüğünün verdiği güçle binali'nin temsili ciğerini söküyordu. eko'ya helal olsundu.
esas itibariyle bu başlığa yazmaktan bile haya ediyorum. ortada akp'nin bütün devlet ve medya gücüne rağmen kazanamadığı bir 31 mart seçimi vardır. seçimi chp-ip değil halk kazanmıştır. sonrasında halka kazık atılmıştır. bu ve benzeri yayınlarla halka atılan kazık meşrulaştırılmak isteniyor. halkın 23 haziran'daki zaferi her şeye rağmen daha kutlu olacaktır.

sayın binali, dindar bir partiden geliyorsun. öncelikle hatırlatmak isterim ki islam dininde bir kere yalancı şahitlik eden insanın şahadet hakkı hayatı boyunca elinden alınır. pişmiş ismail soramadı bu soruyu sana ben tekrar ediyorum. fetö ele başıyla hiç görüştün mü? veya kaç kere görüştün bugüne kadar diye de soruyu düzeltebilirim.

bir de, selahattin demirtaş'ı serbest bırakın. meydanlar entelektüel derinlik ve zekaya sahip bir lider nasıl olurmuş tekrar görsün.
bu başlıktaki tüm girileri gör