hastane psikolojisi

pencere
allahına kadar muhalif bir kardeşiniz olarak söylüyorum ki tavsiyem özel hastanede gönüllü soyulmak yerine bir kamu hastanesi tercih edin. kamu hastanelerinde de gerektiğinde çıplak yatırılıyorsunuz fakat biz cebinizdeki parayı almıyoruz. en az özel hastanelerdeki personel kalitesi ve güler yüzü kamu hastanelerinde de mevcuttur. özel hastanelerle yarışır hatta bir çok yerde geçecek düzeyde hekimlerimiz vardır. ve hepsinden önemlisi, iddia ediyorum ki hiyjen ve steril konusunda kamu hastaneleri günümüzde çok daha başarılıdır.

her hangi bir poliklinik tetkikden, olacağınız ameliyata kadar hastanede geçireceğiniz vakitte, hekimlerden, temizlik personeline kadar güveniniz çok önemlidir. hastanede geçireceğiniz vakitte ne kadar kaygılı ve endişeli olursanız bunun sonraki semptonları size kötü sonuçlar olarak yansıyacaktır. zor olacaktır biliyorum fakat kendinizi rahatlatmanın bir yolunu bulmak zorundasınız bu süre zarfında. mümkün olduğunca az yakınınıza haber vermenizi öneririm. eşin dostun samimi yahut riyakar ahh vahh ları, oyy havarları başınıza gelecek en kötü şeydir. hiç bir kötü etkisi olmasa da, o durumda en son ihtiyacınız olan şey kendinize acıma semptomu oluşturur.

hastaneye yolu düşmüş veya düşecek bütün yazarlara şimdiden geçmiş olsun dilerim. aslanlar gibi girecek ve çıkacaksınız. bu psikolojiyle yüzünüzden gülümseninizi hiç bir zaman eksik etmeyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör