kilo vermek isteyenlere tavsiyeler

lux
hazır yaza az kalmışken üstün tecrübelerimi size aktaracağım tavsiyelerdir.

öncelikle kendinizi asla aç bırakmayın. çünkü sonsuza kadar aç kalamazsınız ve elbet bir gün yemeye başlarsınız. sonuç: baştakinden daha kötü bir haldesiniz.

kendinize küçük beden çok beğendiniz kıyafetleri alın. bu sizi diyete motive eder.

eğer yurtta kalıyorsanız kesinlikle kendinize erzak depolamayın. olmayınca yemezsiniz.

nasıl besleneceğinize gelirsek eğer benim gibi geç kalkıyorsanız 2 öğün yemeniz yeterli olacaktır. kahvaltıda domates, peynir, salatalık, haşlanmış yumurta, zeytinden doyana kadar yiyin. ekmek yemeyin yiyeceksiniz de proteinli ekmeği tercih edin(3 dilimi 24 lira falan). akşam 6 gibi yine ekmeksiz biraz sebze yemeği yanında da et ve salata tüketin. isteğe göre hafif bir çorba da tercih edebilirsiniz. her gün et yiyemezsiniz bu yüzden sebzeyi arttırıp eti azaltabilirsiniz. şişene kadar yemeyin ancak doymadan da kalkmayın.

evet yemeğimizi tükettik. yemek aralarında asla bir şeyler atıştırmıyoruz özellikle de diyet bisküvi denen saçmalıklardan(acıktırır). meyve yiyecekseniz de yemeğin hemen arkasına yiyin ara öğün olarak kullanmayın.

eğer güne erken başlıyorsanız iki öğün arası kefir veya probiyotik yoğurt tüketebilirsiniz. sindirimi hızlandırır ve kabızlık çekmezsiniz. çok da faydalılar.

akşam asla yiyecek tüketmeyin. hepsi size yağ olarak geri döner.aburcuburu hayatınızdan çıkarın.

yürüyüş yapabilirsiniz. günde 1 saat yürüyüş size çok iyi gelecek. eğer çocuğum var, işim var uğraşamam derseniz YouTube'dan lesley videolarına bakıp onları da yapabilirsiniz.

ben bu yöntemlerle 25 kilo verdim ve beni gören biri asla eskiden kilolu olduğuma inanmaz. kilo almıyorum ve vücudum sıkı. bu diyet diyabeti de kontrol altına alıyor. hepinize tavsiye ederim.
bu başlıktaki tüm girileri gör