bacardi

zaynlaik
Alkolü kömürden süzerek suşa tipi bir mayalama yöntemi ile içkinin içimini ve tadını çok daha güzel hale getiren 862 yılında kurulan ve yedi kuşaktır ailenin sahibi olduğu küba menşei alkol firması. bacardi'nin 6.000 kişiden fazla çalışanı var, dört kıtada 16 pazarda 29 tesiste üretim yapıyor ve 150'den fazla ülkede satışı var. Bacardi Yılda 200milyon şişeden fazla alkol satıyor. 2006 yılında 4.9 milyar dolar olan satışını 2007 yılında 5.5milyar dolara çıkarmıştır.

Bacardi Limited, Hamilton, Bermuda merkezli ve orijinal kurucunun büyük torunu Facundo L. Bacardí tarafından yönetilen 16 üyeli bir yönetim kurulu üyesine sahiptir. Diğer önde gelen alkol üreticileri ile birlikte Bacardi, zararlı içkilerin azaltılmasına odaklanan bir üretici taahhüt organizasyonunun bir parçasıdır.

Portuondo bacardi ve diğer Bacardí ailesi üyeleri başlangıçta Fidel Castro ve daha geniş M-26-7 hareketi de dahil olmak üzere Küba devrimcilerini destekledi : Bosch harekete şahsen on binlerce dolar bağışladı ve devrimciler ile CIA arasında bir araya gelmek için aracı oldu.
bacardi
bu başlıktaki tüm girileri gör