wireless şifresi hırsızlığı

zehir
Hakkında İnternette Yığınla Döküman Bulunan Hatta Birçok Denemede Bir Milyon Denemede 999.999 Kez Başarısızlıkla Sonuçlanan Olaydır. (Sayıları Kendim Salladım).İşin Ana Mantığı Şudur Bir Sistemin Nasıl Çalıştığını Bilmiyorsanız O Sisteme Zarar Veremezsiniz Yada Aksi Düşünceyle Bir Sisteme Zarar Vermek İstiyorsanız Nasıl Çalıştığını İyi Bilmeniz Gerekiyor.

Dahada İlginç Kısmı Hırsızlığa Karşı Önlem Almak İstiyorsanız Hırsızın Yöntemini de Bilmeniz Gerekiyor. Bu Sebepten Yöntemin Ne Olduğunu ve İşlerin Nasıl Yapıldığına Basit Bir Açıklama Getireyim

Modeminiz Kablosuz Bağlantı Aracılığı İle Bilgisayar, Telefon, Televizyon Gibi Bazı Cihazlarla İletişim Kurarak Cihazların İnternet Ortamına Bağlanmasını Sağlar.

Örneğin Bilgisayarınızla Evinizdeki Ağa Bağlandınız. Bir Sonraki Bilgisayarınızı Açışınızda Bilgisayarınız Girdiğiniz Bilgilerle Daha Önce Bağlandığınız wireless Yayınını Arar Bulursa Otomatik Olarak Bağlanır.

Gözünüzden Kaçmış Olabilir Ama İşte Zırt Dediği Nokta Burası Bundan Sonraki İş Şöyle Olur

Bilgisayarınız Avare Gibi Ulu Orta Ben Şu Şifreyle ve Şu Bilgilerle Yayın Yapan Bir Modem Arıyorum Buralarda mı Diye Bağırır Resmen. Akıllının Biride(Art Niyetli Kullanıcı) Çıkar Derki Söyle Bakayım Aradığın Modemin Bilgilerini Belki Benimdir O. Bilgisayarınız O Kullanıcıya Şu Bilgilerde Bir Modem Arıyorum ve Karşılığında Evet Yada Hayır Yanıtını Alır. BurdaNe Yanıtı Önemli Değil Bilgisayarınızın Art Niyetli Kullanıcıya Ne Anlattığı Önemlidir. Art Niyetli Kullanıcı Bilgisayarınızdan Aldığı Bilgileri Bir Dizi İşlemden Geçirip wireless'ınıza Bağlanmak İçin Gerekli Bilgileri Elde Eder. Bundan Sonrası Çorap Söküğü Gibi Gelir.

Hatta Durun İşi Biraz daha İleri Götürelim Bokunu Çıkaralım. Amcamız Artık Modeminize de Erişebiliyor.Sizin Modeminize Benzer Bir Şekilde Yayın Yaparak Bir Sonraki Sefer Kendi Bağlantınıza Değilde Onun Hazırladığı Sahte Bağlantıya Bağlanmanızı Sağlar. Bide Wireshark Gibi Bir Dinleyiciyle Ağı Dinledimi ooo Yemede Yanında Yat. Ne Kadar Kullanıcı Adı Şifreniz Varsa Kendi Elinizle Teslim Etmiş Olursunuz. Dahada Beteri Enişteden Alıp Hesabınıza Yatırdığınız Para Kredi Kartı Limitleriniz vs Bir Anda Dibi Bulabilir Allah Korusun.

Ben Bunu Başkasına Yapın Diye Anlatmıyorum Önlem Alın Diye Anlatıyorum. Bağlı Değilseniz Telefon TV veya Bilgisayarınızın wi-fi Sini Kapatın Mutlaka
bu başlıktaki tüm girileri gör