ekrem imamoğlu

pencere
tamamen karşıtım bir siyasi görüşte olsa da hakkını teslim etmem gerekir ki aklı başında bir adam. chp seçmeni arkadaşları tenzih ederek söylüyorum bunu ki, chp'de aklı başında siyasetçi kaldığına şaşırdım. istanbul'u alma şansı var. yahut kaybetse de yarım- bir puan farkla kaybeder.

bu da büyük başarıdır. ama asla kılıştar'ın başarısı değildir. siyasette aklı başında değişim isteyen her siyasi tabandan halkın arzusudur. bu arada ekrem beyin, kızgın akp'lilerin de blok halinde oyunu alacağından şüphem yok. asıl kişisel başarısı tam da burada olacaktır.
4
lux lux
bence aksine klasik chpli. nabza göre şerbet veriyor
pencere pencere
dürüst bir insan olduğunu söylemedim. aksine kapitalist mütahitin dibi. fakat chp içinde zeki bir insan görmek şaşırttı beni. burjuva siyaset zaten nabza göre şerbet vermekten başka ne ki_? sorun bugüne kadar bunu becerebilen chp li görmememiz. hepsi vasat ihaleci çorbacı herifler. bu ekrem, tersten t*ayyip yeteneğinde bir çocuk. önü de açık.
lux lux
Muharrem ince'ye de böyle diyorduk adam seçim günü ortadan kayboldu
pencere pencere
muharrem yeteneksiz bir adam değildi fakat 3 handikabı vardı. çok çabuk gaza geliyordu, korkaktı ve 24 haziran seçimlerinde rte'nin hala yüzde 50 halk ve tam bürokrasi desteği vardı. fakat ekonominin gidişiyle birlikte bu destekler çekilir. ekrem de iyi oynarsa ileride önü açık.
bu başlıktaki tüm girileri gör