hdp'ye yapılan polis baskını

lux
bugün gerçekleşmiş olaydır. leyla güven'e destek amaçlı kendi binalarında açlık grevi yapan partililere polis baskın yapmış. Günay'ın açıklaması ise şu şekilde:
"Yasadışı bir durum yok. Hukuka uygun bir eylem var, arkadaşlarımız direnme haklarını kullanıyorlar. Bu ülkeyi hukuka uymaya davet ediyorlar."
http://www.odatv.com/ kaynak

gerçekten merak ettiğimden soruyorum, amacı neydi bu baskının? hiç mi tahammülünüz yok bu insanlara?
21
franz franz
İlgi çekmeye çalışmılar, sonuç olarak polisin ilgisini çekmişler. Sorun ne ki? Müdahale etmeyince nerede bu devlet insanlar ölüyor, müdehale edince devlet faşist. Neye karşı yapmışlar açlık grevini de bikbik ötüyorsuunuz? Gram tutarlılık yok savunduğun şeyde. açlık grevi yapıp gebermeleri normaldi herhalde?
lux lux
açlık grevi yapanlar gebermez franz. tamamen aç bırakmıyorlar kendilerini.
ayrıca parti üyelerinden biri saçma salak bir sebepten ceza yiyor buna tabiki tepki gösterecekler.
ha bir de eminimki bu insanların devletten istediği müdahale baskın değil özgürlükleridir. çok boş yapmışsın ya
franz franz
Sen bikaç makale oku vakayım önce açlık grevi ile ilgili boş konuşacağına. Aslında bir yandan da haklısın küx, bu ülkenin buğdayı arpası fazla bu insanlara. Açlık grevi yapsınlar, tez elden de sonucunu alsınlar
franz franz
Leyla erbil de sanırsın dünyayı kurtaracak bi iş için grev yapıyor. Hiç utanmıyonuz di mi kimi ne için savunduğunuzu bilmemeye?
lux lux
senin gibi bilgi birikimi olmayan birinin önerilerine ihtiyacım yok neyseki. nasihatlarını kendine sakla ve fikirlerini beyan ederken duygusallığı kenara bırak. taraflısın.
lux lux
güven*
franz franz
Bilgi birikimini dök bilgileneyim o zaman? Açıp bi makale okumaya üşenme bence? Evet taraflıyım, nasıl ki sen HDP tarafındaysan ben de tam aksi taraftayım. Farklı değiliz bu yönden.
lux lux
ayrıca leyla güven haklıdır. tecrit kim için olursa olsun insanlık suçudur. bi hücreye tıkılıp ne ailen ne avukatın kimseyi göremediğini düşün.
güven'in haksız olduğu nokta ise tecriti yalnızca öcalan'a indirgeyerek eleştirmesidir.
franz franz
Yalnız buraya gelip sevgiline attığın tribi anlatacak zekayla, sağa sola onun adını yazıp "aşkoom bookk no kodor seviyoom, hoor yorrdoo senün adoonn hewal hewal hewal" hareketleriyle bana bilgisiz demeye de kalkışma bida.
lux lux
bak hele bak bak geri zekalıya bak. ne yazacağımı sana mı soracağım sünepe?
franz franz
Ya bi git tecrit şöyle böyle. İlla ailenden birinin alnına kurşun mu sıkmaları gerek herifin ne olduğunu anlaman için. Şimdi mi insanlık aklınıza geliyor?
franz franz
Bak gördün mü, senin zekan bununla kısıtlı, ben de bu ekran görüntüsüyle suç duyurusunda bulunmazsam ne olayım, hodri meydan
lux lux
haydii bekliyorum
franz franz
Zeka özürlü, koş sevgiline ağla şimdi Franz a silik at diye, yakışır sana
lux lux
ya sen ne çeşit bi malsın. önce suç duyurusunda buluncam diyosun sonra sevgiline ağla diyorsun dmemwkwoe. hadi hadi sen de hakim amcalara ağlarsın xddd
iron iron
Franz ne zaman sevgilim icin ya da tanıdığım için başkasını banladım ? Sözlüğün benden sonra ki yöneticisi mahir'e bile bir yazarak küfür etti diye 6 ay silik attım. Eğer sevgilim herhangi bir kural ihlal ederse silik yer. Gelip benden kimseye ceza vermemi isteyecek biri değil o istese bile ben o istedi ya da bi başkası istedi diye kimsenin hesabina dokunmam. Bu sözlükte aksama kadar beraber oturup içtiğim en yakin dostlarimdan biri olan dehumanizeyi bile banlamis hatta bu yuzden aramiz bozulmusken bu söylediklerin cok üzücü. İki ayrı yazarsınız istediğiniz konuda istediğiniz kadar tartışın beni ilgilendirmez. Kurallari ihlal etmeyin yeter.
franz franz
O zaman sevgilini uyar da buranın sözlük olduğunu, muhalefetin normal olduğunu, insanlarla konuşurken hakaret etmemesi gerektiğini öğrensin. İlla benim de mi hakaret etmem gerekiyor bir şeyleri anlatmak için?
lux lux
çirkinleşmeseydin çirkinleşmezdim franz. konuyu farklı yerlere çeken de sensin. amacım kavga etmek değildi ama senin üslubundan dolayı kavga ettik. yusuf tarafsız olduğunu belirttiği için sanma ki sen suçsuzsun
lux lux
konuyu bizim ilişkimize getirme amacın neydi mesela onu anlatsana? bak ben sana ne güzel neden leyla güven'i savunduğumu anlatmışım
franz franz
Yav ve löx he. Hata bende sana hakaret etmedim hala.
lux lux
hiç etmedin hiç
bu başlıktaki tüm girileri gör