charm bileklik

zipzip
özellikle Mek's Jewels markasından almayı tavsiye ediyorum. tabi bu tavsiye yatırım değil kullanım ve hediyelik tavsiyesidir.
Neden mi?

çünkü, Takılar, günlük giyim tarzınızı tamamlayacak çeşitli seçenekler sunar. Sade bir giyim tarzına uzun kolye veya dikkat çekici küpeler ekleyerek uyum sağlanabilir. Şık bir elbiseyle kibar tek taşlı bir kolye ve küpe takımı kombinlenerek zarafet ifade edilebilir.

bir de indirim kodu dağıtıyor: MEKSSOZLUK
https://meksjewels.com/charm-bileklikler

oturma bankları

zipzip
Oturma banklarının "bank" olarak adlandırılmasının kökeni, Fransızca kökenli "banc" kelimesine dayanır. "Banc" kelimesi, oturma veya dinlenme amaçlı uzun bir yatay yüzeyi ifade eder. ingilizce'de "bench" olarak geçen bu terim, zamanla oturma amaçlı uzun yatay yüzeylerin adı olarak kullanılmıştır.

Oturma bankları, insanların dinlenmek, sohbet etmek veya manzarayı seyretmek gibi aktiviteler için kullanılan uzun yatay yüzeyler olduğu için, "bank" terimi bu tür mobilyaları tanımlamak için yaygın olarak kullanılmıştır. Bu nedenle, oturma bankları kısaca "bank" olarak adlandırılmıştır.
oturma bankları

stand-up

zipzip
stand-up, bir kişinin sahneye çıkıp izleyicilere komik hikayeler anlattığı, espriler yaptığı ve genellikle kendi yaşam deneyimlerinden yola çıkarak güldürmeye çalıştığı bir tür canlı performanstır. Stand-up genellikle mikrofon ve bir sahne ile yapılan bir performans sanatıdır. Stand-up komedyenleri, mizah anlayışlarına, tarzlarına ve kişisel deneyimlerine göre farklılık gösterebilirler, ancak genellikle seyirciyle etkileşime girerler ve spontane tepkilere dayalıdırlar. Stand-up, komiklik, mizah ve sosyal eleştiri gibi unsurları bir araya getirerek izleyicileri eğlendirirken düşündürmeyi de amaçlar.

numeroloji

zipzip
Numeroloji, sayıların insan yaşamına ve evrene olan sembolik anlamlarına dayalı bir inanç ve analiz sistemidir. Bu sistemde, kişinin doğum tarihi, ismi ve diğer sayısal değerleri kullanılarak çeşitli yorumlar yapılır. Kişinin karakteri, yetenekleri, kadersel yönleri ve yaşam yolculuğu hakkında bilgi edinmek amacıyla sayılar ve semboller analiz edilir. Numeroloji, sayıların evrensel bir dil olduğuna inanır ve insan yaşamındaki olayları anlamlandırmak için bu sayısal sembollerin kullanılmasını savunur.
bkz: numeroloji raporu

dava

jakoben
ülkücülerin dava dedikleri şey aslında doğrudan cumhuriyeti yıkmak :D ve bir çoğu bunu bilmeden yıllarca dava dava diye söylenerek gezdiler. cumhuriyetçilerde bunun manasını algılamadan yıllarca bu söz yoluyla kastedileni yani cumhuriyete olan doğrudan düşmanlığı algılayamadan hep önlerini açtılar. niye? bu vatanın yiğitleri çünkü onlar. yiğitler sermayeye gerekli bir şey. birileri parayı korumalı çünkü ama şuan konu bu değil. şimdi niye ağlıyorlar onu anlamıyorum davanız başarıyla sonuçlandı el birliğiyle cumhuriyetin amına koydunuz? ve şuan bile hala o davaya ihanet etti bu davaya ihanet etti diye geziyorlar :D oğlum başardınız işte. ilk ve en zor adımı buydu ama planladığınız gibi moğollar türkistanlılar -bir amcamızın da deyimiyle- amınistanlılar anasınısiktiministanlılar doluşmadı sadece. biraz tökezledi gibi ama başardınız. cumhuriyet etiğine sahip herkes ülkeden kaçıyor yerlerine 3. sınıf insanları doldurdunuz. siz türk diye , bir yere kadar yoldaşınız olanlar da arap diye.. parti yapıp kutlamanın dibine vurmanız gerekirken niye ikide bir parti kurup isyan ediyorsunuz? bu kadar kollektiflikten uzak bir şey tabi ki cumhuriyeti yıkacaktı. :D:D:D bunlardaki beyni kuşa taksan ters uçar yemin ediyorum. nerede sapık supuk adam var doluştu ülkeye. yıllarca devrimcileri bunlar ırz düşmanı sapık bilmem ne diye topluma fişleyerek evlerine baskınlarla girip, yer yer başka yerlerde avladınız. gözlerinin yaşına bakmadan öldürdünüz. şimdi sapıklar sizlerin de dahil olduğu türlü iktisadi ilişkilerle büyüttüğünüz karşı devrim sermayesinin gücüyle dolaylı olarak kendi ellerinizle doldu ülkeye. bir sürü insan canından namusundan oldu olmaya da devam ediyor. belli ki edecek. nasıl ki öldürdüğünüz devrimciler için hesap vermeyecekseniz milyonların yaşadıkları ve hali hazırda yaşıyor oldukları travmalar içinde hesap vermeyeceksiniz ve utanmadan cumhuriyeti yeniden tesis etmek iddialarıyla bugün vitrine çıktığınız gibi cumhuriyetin yıkımında pay sahibi olduğunuz içinde hesap vermeyeceksiniz. bu demek oluyor ki ileride yapacaklarınız içinde hesap vermeyeceksiniz. yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı olabilir mi? söyleyin sizinle biz nasıl ortak gelecek kurabilelim? yöntemi nedir? herkes bu toprakların asıl sahibiyiz diye ortaya atılıyor. biz meselam böyle çalışıyor para kazanıyor o para ile toprak alıyor üzerine ev dikiyor bazen çocuklarımıza bırakıyor bazen de tekrar nakite çevirebilmek için satıyorduk. biz öyle toprak sahibi olunuyor sanıyorduk cumhuriyette. biz cumhuriyet kurduğumuzu sanmışız galiba.

delil aysal

jakoben
kendi işinde gücünde evine ekmeğini götürmeye çalışan bir taksiciyi öldüren kürt faşisti orospu çocuğu. adamın kızına da babanı öldüreceğim diye mesaj atmış. belki de kız ile bir geçmişi vardı. sapığı yada aşığı falandı belki de kız yüz vermiyordu o yüzden gitti babasını vurdu. ? böyle çok takık var.. adamın minicik bir kızı daha varmış yanlış bilmiyorsam. ananı siksinler içerde. kanım dondu izlerken aq çocuğu

osman öztunç

jakoben
kurt ölür davut ölür isimli şarkının yazarı.

yani türk ölür. kurt türk oluyor ona göre ve kendini türkçü addedenlere göre. davutta (yani aslında bariz bir şekilde tağut diyor ) tağutta atatürk oluyor. ama şehitler ölmezmiş. islamcı galiba. şarkı sözleri de her yerde kurt ölür davut ölür diye çıkıyor. davut ne çocuk mu kandırıyorsun?