interaktif sözlükler sıralaması ekim 2018

zeybek
uzun zamandır uğranılmayan sözlüğün çok da önemli olmayan sıralamadaki yeri. özeleştiri yapmak gerekirse 2018 şu ana kadar hayatımda geçirdiğim en yarro zaman olduğu için uzun zamandır yoktum, en azından yazmak için. onun dışından her gün olabildiğince girip okumaya çalışıyorum.

yazarlarımız sıralamaya takılmayın, nitelik olmadıktan sonra sıralamanın bir önemi yok. hoş bizde ne nitelik var ne nicelik ama olsun. ülkede sözlük kültürü ölüyor bunu da göz önünde bulunduralım.
3
her boka muhalefet her boka muhalefet
Sıralamanın elbette bir önemi yok ancak dediğin gibi bizde ne nitelik var ne nicelik. Ülkede sözlük kültürü ölmüyor bence. En azından barındığım birkaç sözlükte böyle bir şey yok. Ha yazın bitmesi ve okulların , işin yeniden başlamasıyla genel bir durağanlık var ancak hiçbiri bura kadar ölmedi.

Uzun lafın kısası burayı eski ve yeni , admin veya mod , rütbeli veya rütbesiz sizler ve bizler öldürdük. Gerek ilgilenmeyerek , gerek trollüğün dozajını aşarak , gerek gereksiz tartışmalara girerek ve önemlisi girdi girmeyip gündemi yakalayamayarak öldürdük. Şimdi dönüp de sızlanmanın hiçbir faydası olmayacak biliyorum ama bunu da söylemek istedim maksat içimde kalmasın. İyi geceler zeybek adminim.
zeybek zeybek
ikinci paragrafın içeriğiyle ilgili aylar önce bir giri yazmıştım ama yazarlar ve yönetim olaylara hiç böyle bakmadılar maalesef. iyi geceler.
franz franz
Ben gayet iyi bir mod'um, kimse beni sınamasın. Süründürürüm bak
bu başlıktaki tüm girileri gör