novi pazar

zehir
Aptallığını Başkasının Damgası gibi göstermek Yeni sünepe modası dedirten başlık. Bunun Müslümanlıkla ne ilgisi var amk.
9
sophos sophos
bok içinde olan yerler hep müslüman ne alakası var amk
zehir zehir
Matematikte Bir Yöntem Vardır Eşitlik Ispatıyla Alakalı en Basit Anlatımıyla Göstereyim

a=b Olduğunu İddia Ediyorsan a'dan Yola Çıkarak b'yi elde Ettikten Sonra b'den yola Çıkarak a'yı bulmalısın.

a Bizim İçin Müslümanlık Olsun b'de Senin Deyiminle Bokluk,yokluk,çomarlık vs vs Olsun.

Çok Basit Birkaç Soruyla Sonuç Elde Etmeye Çalışalım

1. Bütün Müslüman Ülkeler ve Toplumlar Yokluk İçinde, Çomar ve Pislik midir ?
Bu Sorunun Cevabı Sana Göre Evet Bana Göre Hayır Ama Senin Cevabının Doğru Olduğunu Kabul Edip Devam Edelim Bu Sorunun Cevabı Evet Varsayalım.

2. Bütün Çomar Pislik Ülke veya Toplumlar Müslümanmıdır ? Bu Soruya Evet Diyen Dünyadan Bihaber Yaşayan Mallar Çıkacaktır Elbette. Afrika, Güney Amerika, Orta Asya Hatta ve Hatta Kuzey Doğu Avrupa, Dahada Net Belirsin Kafanızadaki Soru İşaretleri
Diye Söyleyeyim Çin, Hindistan vs vs Yokluk İçinde Hakaret Etmek İstemiyorum Sizin Çomar Dediğiniz Terimin Sıfatlarının Tamamını Taşıyan Toplumlar ve Ülkeler Var. Dahada Öteye Gidelim En Medeni Dediğiniz Ülkelerden Biri
Amerika Birleşik Devletlerinde Okuma Yazma Bile Bilmeyen, Pislik İçinde Yaşayan, Dünyadan Bi Haber Yaşayan İnsanlar Var.

İşi Birazdaha Öteye Taşıyalım Örnek Dünyada Tecevüzlerin En Fazla Olduğu Ülkeleri Sıralayalım. (Tahmin Edin İlk Sırada Kimler Var)

1 Etiyopya (Hristiyan)
2 Hindistan (Budist,Hristiyan,Müslüman Bu Ülkede Yüzlerce Dine İnanılıyor)
3 Kanada (Hristiyan)
4 İsveç (Hristiyan)
5 Sri Lanka (%70 Budist)
6 Güney Afrika (Hristiyan)
7 Fransa (Hristiyan)
8 ABD (Hristiyan)
9 Almanya (Hristiyan)
10 İngiltere (Hristiyan)

Birde Sana Ek Bilgi Vereyim Almanyada Tecavüzden Ceza evinde Olanların Çoğunluğunu Çocuğuna,Annesine veya Kardeşine Tecevüz Edenler Oluşturuyor. Bu Listede Müslüman Bir Ülke Göremedim Ben Sen Görebildinmi.
Şimdi Sen Diyeceksinki Bu Listeyi Gidip Çomar Bir Haber Sitesinden Aldın. Heh Bunu Dersen Sıçtığının Resmidir Çünkü Bu Liste Sol Görüşlü Bir Haber Sitesinden Aldım.
Kaynak: http://www.halkinsesikibris.com/ilginc-bilgiler/dunyada-tecavuz-ve-taciz-olaylarinin-en-cok-yasandigi-10-ulke-h75704.html

Kısacası İkinci Sorunun Cevabı Hayır. Yani A Eşittir B Değildir Herzaman Medeni Dediğin Toplumlar Bokunu Sokağa atmamayı Senin Çomar Dediğin Toplumlardan Öğrendi.Aklı Başında Ayakları Yere Basan Fikirler Üret Biraz
sophos sophos
Öncelikle sitedeki bilgilerin kaynağı yok :)
tecavüz oranında müslüman ülkeler başı çekiyor. ayrıca hindistan'da %10 civarı müslüman varken %1 civarı hristiyan var.
http://www.nationmaster.com/country-info/stats/Crime/Rape-rate
kadına sünnette ve suçluların ve insanların kafasını kesmekte de, islamın merkezi suudi arabistan'da kadınlar insan sayılmıyor bile. http://www.medyafaresi.com/haber/suudi-bilim-adamlari-kadinlar-insan-degil-memeli-sinifindan-bir-canli/788147
Hristiyan ülkelerin bazılarında da abd gibi tecavüz olaylar yaşanıyor ancak kendi vatandaşların kafasını kesmiyorlar vb. bunu anlamak için biraz düşünmen yetiyor.
zehir zehir
Öncelikle Kaynak Olarak Gösterdiğin Site Bile Senin Verdiğin Bilgileri Yalanlıyor Buda Kendi Kaynağını Bile Okumadan Buraya Koyduğunu Gösteriyor :) Teorin Kendi İçinde Kendini Yalanlıyo :)

http://www.nationmaster.com/country-info/stats/crime/rape-rate Verdiğin Bu Siteni Ekran Görüntüsünü Yorumdan İletilmediğinden Giri Olarak Göndericem :)

Suudi Arabistanda Şöyle Oluyormuş Böyle Oluyormuş Tecavüz vs vs Ne Üdüğü Belirsiz Bi Sitenin Haberine Dayandırıp Anlatmaya Çalışmanda Ayrı Bir Olay. Farzedelim Suudi Arabistanda Olaylar Dediğin Gibi. Peki Suudiler Saçma Sapan İşler Yapıyor Diye İslamdada Bu Böyledir Diyebilirmiyiz Tabiki Hayır.

İnsanlık Tarihini biraz Araştırırsan Kadınlara Hayvan Gibi Davranıldığı Zamanlarda İslamın Kadınlara Getirdiği Hakkı Hukuku Görürsün. Suudi Yarım Adasında Kız Çocukları Diri Diri Toprağa Gömülürken, Romada Kız Çocukları Sex Kölesi Olarak Satılırken, İngilterede 1900lere Kadar Kadınlar Evli Olsa Para Karşılığı Satılırken, Fransada 1950lere Kadar Afrikadan Getirilen İnsanlar Hayvanat Bahçelerinde Sergilenirken, Güney Amerikada Sırf Gelenek Olduğu İçin Kadınların Vajinaları Çamurla Doldurulup Kazıklara Oturtulurken Neredeydi Senin Medeniyetin ? İslamda Böyle Bişey Gördünmü Duydun mu ? İşin Garip Tarafı Bunu Senin Medeni Dediğin Toplumlar Yaptı Müslüman Toplumlar Değil.
franz franz
Ne tatlı tartışmışsınız lan. Helal olsun .d
sophos sophos
Rönesans diye bir şey var ona bak anlarsın
zehir zehir
Rönesanstan 12 Asır Önce Gelen İslam Dinine Tarafsız ve Mantıklı Bir Şekilde Bak Doğruyu Bulursun
sophos sophos
hahahahaha
zehir zehir
:)
bu başlıktaki tüm girileri gör