geri dönmeyen boomerang

the spook
Sözlüğün tek işsiz yazarıdır. Üstelik öyle bir işsizdir ki gecenin 3'ünde sözlüğe girip, bütün entryleri eksilemeye bile üşenmemiştir.
7
geri donmeyen boomerang geri donmeyen boomerang
Aaa eksilenmiş mi?Ben olmadı sanıyordum :)
the spook the spook
sözlükteki girileri okumadan eksilemek yerine daha yararlı şeyler yapabilirsin kardeşim.
geri donmeyen boomerang geri donmeyen boomerang
Sen rahat ol :) Eksileyip gıcık edeceğim insanları girdiği girilerden seçiyorum :)
the spook the spook
çoğu yazarın ve yönetimin hoşuna giden ama senin hoşuna bir türlü giremeyen hangi girilerimi beğenmedin? Her şeyi eksilemek yerine bana da söyle ki, davranışlarımı düzeltip bu öznel yargını ortadan kaldırayım.
geri donmeyen boomerang geri donmeyen boomerang
İlk olarak "Müslüman olmak" başlığında yazdığın giride müslümanları genellemen hoşuma gitmedi.İkinci olarak daha reşit olmayan bir insanın popo dansını izleyip bunu yayman da hoşuma gitmedi.
the spook the spook
İlk olarak müslümanlara genelleme yapmak yerine, Hz. Ali camide namaz kılarken öldürüldü diye camiye gitmeyen alevilere, ''gerekirse camide canımızı da veririz sonuçta allah huzuru'' diye laf yetiştiren amcaların, ufak ve değersiz eşyasını saklamasını dile getirdim. İkinci olarak reşit olmayan bir insana oluşan ereksiyonumdan bahsetmedim ki küçük kızımız klip bile çıkarmış milyonlar izlenen... Bir tek benim izlemem bu kadar can yakmamalıydı. Yine de kendisinden 15-20 yaş büyük pornstarları takip edip ereksiyona uğrayan nesillerin böyle durumları saçma karşılaması, karşılamadan daha saçma.
geri donmeyen boomerang geri donmeyen boomerang
İlk olarak girdiğin cümle tanım cümlesi olduğundan dolayı bazı müslümanların kendiyle çelişkisini değil tüm müslümanların bir çelişkide olduğunu ifade etmiş oluyorsun.İkinci olarak bir tek senin izlemene gıcık oluyorum diye bir şey demedim.Üçüncü olarak son yorumunda yine genelleme yapmışsın.Ben milf sevmiyorum :)
bu başlıktaki tüm girileri gör