netflix'ten bedavaya film izleme yöntemi

camide uyuyan evsiz kemalist
kaçak netflix izle bedava netflix hesap Geçen gün bi entry girerek bedava izleme yöntemlerini anlatacam demiştim şimdi size netflix bedava izleme yöntemlerinden ilkini anlatıyorum.

1 Netflix'i açın. Bilgisayarınızın web tarayıcısında https://www.netflix.com/ adresine gidin .

2 BİR AY İÇİN ÜCRETSİZ KATILINa Tıklayın . Sayfanın altında kırmızı bir düğme var.
Netflix başka bir kişinin hesabına açılırsa, başka bir tarayıcı kullanın veya sağ üst köşedeki profil simgesinin üzerine gelin ve ardından Çıkış Yap'ı tıklayarak oturumu kapatın .

3) PLANLARA GÖR Üzerine Tıklayın . Bu, sayfanın altında. tıkladıktan sonra sizi başka bir sayfaya götürür

4) Bir plan seçin. Her iki ayda bir ödeme yapmadığınıza göre, varsayılan en üst düzey planın (HD akışına izin veren) seçili olması en iyisidir.
Sonraki aylar için ödeme yapmayı planlıyorsanız, daha ucuz bir plan seçmek isteyebilirsiniz.

5) Aşağı kaydırın ve Devam'ı tıklayın . Sayfanın alt kısmında.

6) DEVAM'ı tıklayın . Bunu yapmak sizi hesap oluşturma sayfasına götürecektir.

7) Bir e-posta adresi ve şifre girin. En iyi metin kutusuna çalışan bir e-posta adresi girin ve Netflix hesabınız için kullanmak istediğiniz şifreyi alt metin kutusuna girin

8) DEVAM'ı tıklayın . Sayfanın alt kısmında.

9) Geldik (bkz:netfilxten bedavaya film izleme yöntemi) için en ödemli adıma Bir ödeme şekli seçin. Burada genellikle iki seçeneğiniz olur: kredi (veya banka kartı) kartını kullanabilir veya bir hesabınız varsa PayPal'ı kullanabilirsiniz.
VPN kullanarak başka bir ülkeden paypal hesabı oluşturun e postayı doğrulayarak burada kart bilgileri kısmına paypal bilgilerinizi girin

10) Ödeme bilgilerinizi girin. İlk ay için ödeme yapmamanıza rağmen, Netflix için takip eden aylarda kullanmak için ödeme yönteminizin bilgilerini girmeniz gerekir. Bu genellikle size kart sahibinin adını, kart numarasını, kart güvenlik kodunu ve son kullanma tarihini içerir.
(bkz:PayPal) üzerinden kaydolacaksanız, buradan PayPal'a giriş yapmanız ve ardından PayPal'daki "satın alma" işlemini onaylamak için ekrandaki talimatları izlemeniz gerekir.

11) (bkz:ÜYELİK) BAŞLAT'a tıklayın . Sayfanın alt kısmında. Bunu yapmak, Netflix için sizden onay isteyecek; Bu noktada Netflix'i bir sonraki ay için bir kuruş ödemek zorunda kalmadan istediğiniz sıklıkta kullanmaya başlayabilirsiniz.

12) Fatura almadan önce üyeliğinizi iptal edin. Herhangi bir ek ay boyunca ödemek zorunda kalmadan (bkz:Netflix) tam ay özelliğinden yararlanmak için, bir kaç gün yenileme döneminden önce üyeliğinizi iptal edebilirsiniz. Bunu yapmak için bir bilgisayar kullanmanız gerekir:
Https://www.netflix.com/ adresine gidin ve giriş yapın .
Gerekirse hesabınızı seçin.
Sağ üst köşedeki profil simgenizin üzerine gelin ve açılır menüden Hesap'ı tıklayın .
Sayfanın sol üst köşesinde Üyeliği İptal et'i tıklayın .
Sol üst taraftaki Bitirmeyi İptal Et'i tıklayın .
(bkz:Bedava Netflix premium hesaplar )
bu başlıktaki tüm girileri gör