atatürkçü olduğum için dışlanıyorum

camide uyuyan evsiz kemalist
evet ülkemizin kurucusu ulu önder mustafa kemal atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı olduğum için dışlanıyorum. Geçen gece memleketten düğün için istanbula gelen uzaktan akrabalarım bizde kalacaklardı, ben dışardan izmir marşını mırıldana mırıldana eve geliyor, reklam panolarında gördüğüm uzun adam fotoğraflarına bakıp ne zaman ölecen amın olu diye söyleniyordum ki annem aradı misafir var biraz meyve falan al dedi.
hemen migrosa sürüp en kralından ne bulduysam aldım or*spu evladıyım paraya acımadan en pahalısından seçtim eve doğru yola düştüm. bizim bura eskiden çok laik bir ibölgeydi şimdi hep çarşaflılar var arabayı üstlerine sürüp hunharca kahkaha atıyordum. sonunda eve vardığımda misafirleri daha önce hiç tanımadığım için hafif merakla kapıyı çaldım içeri bir girdim karşımda türbanlı ana kız ve elli yaşlarında kır saçlı doblo sevdalısı bir adam annem akrabalarımız işte diyip tanıştırdı kadının adı kamile kızınin büşra ve adamın izzetmiş önce adamla el sıkışıp karısına dönüp el uzattım ben abdestliyim canım dedi amına kodumun çarşaflısı sonra kızına dönüp p*çliğine elimi uzattım bi an afallasada o da elini uzattı off pamuk gibiydi eli s*kim kalktı çaktırmadan odaya kaçtım. kendi kendime aramda şöyle bir diyalog geçti
- ne yumuşak el amınakoyim!
+ kendine gel olum türbanlı lan o
- iyi işte laiklerini gücünü gösterelim ehehe
+ atam çarpar valla !
kapının sesiyle yerimden fırladım peder gelmiş, muhtemelen 50 yaş üstü chp'li arkadaşları ile bi duble içip öyle gelmiş miss gibi rakı kokuyordu selam verip içeri geçti, pederle izzet amca annemle kamile dalmışlar muhabbete annem arada bir kadının çoraplarından türbanına kadar süzüp amına kodumun ninjası bakışı atıyor babam rakı kokusunu adama vermek için hohlayarak konuşuyor bütün aile laiklik için hunharca mücadele ediyor ki büşra balkona çıktı, bu benim için bir fırsattı hemen arkasından ben de balkona gittim balkon gayet büyüktür bizim 3 tane koltuk var zaten teras bozması balkon anlarsınız artık. neyse büşra nın olduğu koltuğun yanına yanaştım muhabbet etmek için birşeyler söylemeliydim ki ağzımdan ekonomi çok kötü diye çıkıverdi hafif dönüp baygın gözlerle sinirli bir bakış atarap pardon ! dedi. yunanistan diyorum ekonomisi çok kötü dedim. ha evet çok kötü diye yanıt verdi. kendi kendime lan böyle olmaz başka türlü bi muhabbet konusu aç derken, büşra neyse ki türkiye büyüyor dedi. ne büyümesi amına yumruk vurduğumun saksocusu soğan 7 lira dememek için zor tutuyordum kendimi sonra yani bizde de o kadar iyi sayılmaz dedim. olur mu görmüon mu yolları nasıl yabdılar, üçünçü hava alanı varya almanlar projesini çalmaya çalışıo abd de marmaray yog rus turistler ülkeye antalya yı görmeye değil erdoğanı görmeye geliyor falan arka arkaya sayıyorken dudaklarına yapıştım dondu kaldı tepki vermesini bekliyorken hiç bir şey yapmadı bundan cesaret alıp elimi kalcalarına atıp hunharca öpmeye devam ettim karşılık vermeye başlamıştı elimi eteğimin altına sokup kalçalarını okşuyordum zevkten dudaklarını dişliyordu türbanını çıkarıp boynunu öpmeye kalktım oha o kadar ileri gitme diye çıkıştı tamam diyip göğüslerine gömüldüm inanılmaz ter kokuyordu ama herşey laiklik için olum diyip devam ettim artık içerdekiler olmazsa tamamen çıplak kalmaya hazırdık tam boşalmak üzereyken atammmmmm diye inledim birden kendini geriye çekip üstünü toplamaya başladı şaşırdım ne oldu şimdi dedim bana sinirli sinirli camileri ahır yabmadımı!!! dedi. benim s*kim arşa yükselmiş ne diyon sen dedim iiskilipli atıf hocayı asmadımı dedi, bin yıllık tarihimizi silmedimi, müslümanları asmadımı dedi ve yerinden kalktı ve atatürkçü olduğum için sevişmeyi bıraktı.

bıktım artık atatürkçü olduğum için dışlanmak istemiyorum.
7
gece gece
ahaaahahfhds
bedirhanberkesernur bedirhanberkesernur
sabah sabah iyi güldük yalnız
----- -----
Ahshgsjaj
deist imam deist imam
Ulan ciddi olay sandım da geldim ahshshhshshsh
ickial ickial
super akqhqjqhqjajslhaja
albus percival wulfric brian dumbledore albus percival wulfric brian dumbledore
amk ciddi ciddi okuyorum ben de
camide uyuyan evsiz kemalist camide uyuyan evsiz kemalist
https://laiksozluk.net/turbanli-oldugum-icin-dislaniyorum_26190?bugun=evet
bu başlıktaki tüm girileri gör