3. dünya savaşı

sophos
albert pike adlı masonun araplar ile yahudiler arasında çıkacağını iddia ettiği kehanetini görmüştüm.

son günlerdeki olaylar umarım büyük şeyler doğurmaz.

müslümanlardan da musevilerden de nefret ediyorum, iki grup da dünyanın en iğrenç insanları, umarım birinin yanında savaşmak zorunda kalmayız.
jakoben jakoben
subaylarımızı vurur cepheyi terkederiz moruk takılma çok.sikerleeeeeeerrrrr
sophos sophos
:))) savaş olsa girmesek bile bizi etkiler -2. dünya savaşı'nda türkiye'nin büyük kısmının aç kaldığı gibi- ki büyük ihtimal gireriz, savaş olacaksa bile araplar ile yahudiler arasında olmasını istemiyorum.
jakoben jakoben
kankacığım şuan devlet delik deşik.kıçı kırık arapların öncülüğünü yapacak bir hevesli kadromuz da yok zaten.büyük bir savaş başlasın ege ve akdeniz ordularından başla saymaya. üç aya devrim başlar içerde.akp için göt ister yani savaşa girmek.bunu göze alacak adam değiller.zaten az kaldı işte paraları cukkaladılar gidiciler.ben evime haydi savaşa diye götürmeye kalkan adamın leşini sererim o derece.
sophos sophos
savaşın iysi olmaz dostum, devrim böyle zamanlardan faydalanarak yapılabilir ancak yine de önceki savaşlar gibi olmaz bu 3.sü. nükleer konuşur...
jakoben jakoben
doğru diyorsun da o nükleer dediğin zımbırtıyı türkiye'ye atabilecek ülke yok.zaten hiç bir çıkarı da olamaz onun.bu ülkeye dokunmaz o işler düşünme böyle şeyler.kömürle makarnayı temin edeceğimiz yerler belli.onlar düşünsün
sophos sophos
haklısın da savaş bu kadar basit değil ya, en kötü barış dünya savaşından iyidir
jakoben jakoben
anlıyorum seni şöyle düşün ; ülkenin neredeyse tüm kurumları ihanet içerisinde dediğin bir durum onların yöneticilerinin attıkları adımların sebebi olacağından onları bağlar.onlara karşı meşru bir sorumluluğumuz yok.çünkü kendilerinin bir meşrutiyeti yok.bugün oyumu çalarak zaten ilan ettiler.deli mi sikti onlar için silah tutacağım bir de? komik. çöktürülmüş bir devletin içindeki bireyin iç çelişkisinin daniskası bu oluyor sanırım.kendi elleriyle siktiklerini kendi elleriyle düzeltecekler.ya da bu uğurda sıçan gibi ölürler.ben türkiye düşmanlarına zafer kazandırmak için cepheye gitmem.giden zaten vatan hainidir.
sophos sophos
doğru, siyasal islam önümüzdeki seçimlerde gidecek bence.
ancak yerine sosyal demokrat görünümlü burjuvaziler gelir öyle olursa da iyi yanı düşüncelerimizi daha özgürce belirtebiliriz.
jakoben jakoben
ne olacaksa artık.ben ancak kötünün iyisi bir cumhuriyet için silah tutarım fakat ne yazık ki islamcılar sünnetli oğullarına kaldılar.
sophos sophos
ben de aynı şekilde, üstte ne demek istedin anlamadım
jakoben jakoben
nerede?
sophos sophos
ben de aynı düşünüyorum biz neden tartışıyoruz dostum :D ben savaş çıkmasını istemiyorum onu söylemiştim
jakoben jakoben
tartışmıyoruz çükünü yediğim kafana takma diye diyorum.siktir et.tek düşman akp gittikleri gün dış politika kendine gelir.o askerler neden ölüyor sanıyorsun adam oy toplayacak diye savaşıp duruyorlar.bunlardan büyük düşman mı var?boşver israili arapları hedefe odaklan :D
sophos sophos
:))) 24 haziran'da giderler hile yapmazlarsa
bu başlıktaki tüm girileri gör