aşı karşıtları

altayhan
Yediğimiz ekmeğin bile devlet eliyle kanserojen olduğu çağda, insanların çocuklarına içeriğini asla gerçekten bilemeyecekleri aşıları yaptırmaları kolay olmaz tabi.

Velilerin tavrı gösteriyor ki devlete güven sıfır. Sağlık bakanı başka, cumhurbaşkanı başka, doktorlar başka açıklama yapınca insanlar lanet okuyup kendilerini talihe emanet etmek zorunda kalıyor.
4
deist imam deist imam
İçeriği bilmiyosan bilene saygı göstereceksin demektir. O aşıların yapılmadığı yerlerde hastalıktan ölen çocukların sayısında artış görülüyo. Kızamık hastalığı yeniden hortlamak üzere. Üstelik aşı yaptırmayanlar yüzünden yaptıranlar bile risk altına giriyo. Aşıdan alabileceğin bütün kimyasalları bir öğünde yediğin yemekten de alabiliyosun. Aşısız gelen mülteci çocuklar yüzünden ülkeye bir çok hastalık girdi. 2001de 30binden fazla olan kızamık vakası 2016da sadece 9a düştü aşılama sayesinde. Fakat bu aşı karşıtlığı yüzünden avrupada bu hastalık 4e katlandı ve türkiyede de artıyo. Bu sadece en basit bir kızamık için geçerli. Eğer bir salgın başlarsa çocuklarda yüzde 20 oranında ölüm olayıyla karşılaşılacağı belirtiliyo
altayhan altayhan
insanlar öyle bir akıl tutulması yaşıyor ki ışık tutulmuş tavşan gibi sürükleniyor. Aşı konusundan başlayıp her konuda bu böyle. Senin dediğin tehlikeleri insanlar göremez. Çünkü insanlar kendini düşünüyor. Dersen ki yarın memlekete hastalık kıran girecek, adamların umurunda olmaz. Sana tamamen katılmaktayım o ayrı. Lakin toplumun halipürmelali bu.
deist imam deist imam
İşte insanlar göremiyosa devlet mutlaka bu tehlikeyi gören tıp insanlarının dediklerini yapıp aşılamayı mecburi hale getirmeli
altayhan altayhan
Evet, lakin o devlet bu devlet değil:/ herkes aklını kullanıp kendi başının çaresine bakacak bu ülkede.
bu başlıktaki tüm girileri gör