aiz ezhel

dookie
bu adamı kötüleyen insanları anlamıyorum. bu adamın yaptığı müzik benim hiç tarzım değil. küçüklüğümden beri rock ve metal müzik ile büyümüş biri olarak söylüyorum ki ( bunu da belirtiyorum ki avel insanlar gelip saçma saçma yorumlar atmasın ) adam türkiye'de yaygın olmayan bir tarzı getirdi ve yaydı. başarılı da oldu. demek ki insanlar bu müziği beğenmiş bu tarz bir şeyi bekliyormuş. adam kendisi ben şarkılarımı çıplak sesle de söylerim bir metal müzisyeni neden distortion kullanıyorsa ben de auto tune'u o yüzden kullanıyorum. haklı. demek ki yaptığı tarz da istese de istemese de gerekiyor. adama salak saçma bok atmak yerine desteklesek veyahut hiç sevmiyorsanız bile, bu müzik benim tarzım değil kardeş deyip çekilebilirsiniz. salak saçma laf atmaya gerek yok. kendisini ayrıca tebrik eder başarılarının da devamını dilerim kendisine. beli okur.
3
the spook the spook
Bu tarzı kendisinden yıllar önce getiren DetStyle'dır dostum. Rapçilere ve müziklerine meraklı değilim ama ilkleri bilirim :)
dookie dookie
Kendisi tuttu mu tutmadı mı Ezhel den başarılı oldu mu bilmiyorum ama bu adam bu kadar kitle elde ettiyse vardır sebebi
the spook the spook
Kendisi tuttu fakat dediğin gibi ezhel kadar kitle elde edemedi çünkü bu tarzı herkes çocuk gibi birbirine diss yaparken, acapella atarken, ofansif müzik yaparken çıkardı. Herkes bu adama popçu tarza özeniyor dedi ve Battle'cıları destekledi. Ezhel de o zamanın Battle'cılarından birisiydi yeşil oda ile birlikte :) Ezhel, herkes battle ve disslerden bıkmışken çıkardı bu tarzı ve başarılı oldu çünkü tarz değiştireceği zamanı iyi biliyor. Det sadece erken davrandı ama Ezhel ilk değildir.
bu başlıktaki tüm girileri gör