kemalisthatun

-----
Kendisini 2 yıl önce Twitter'da tanıdığım yazar. Türk ve Atatürk düsmanlarının iftiralarını Kemalistler(Türk milliyetçisi ve devrimcisi) olarak kanıtla çürütürdük. Adalet ve Özgürlük, Chillibom, Selçuk Uygur, İlkay... gibi hesaplarla birlikte yapardık. Neyse sonra dil öğrenmek icin twittera ara verdm. Neyse, Kemalisthatun o zamanlar okuduğu Üniversitenin( su an okuyor mu? bilmiyorum) bir yurtsever hocası, "Her şehide karşılık bir hdpli indirilmeli" gibi bir şey demişti ve okuldan atılmıştı. Kemalisthatun da hocasını savunarak, üniversitesini ağır şekilde eleştirmiş ve tepki göstermişti. Yazdıklarını samimiyetle takip ederdim. İnternette gezinirken bu sözlükte karşıma çıktı ve üye oldum. Siyasi Yazıları hoşuma gelmektedir. Çağdaş, genç ve yurtsever bir Türk kadını.
4
anne boleyn anne boleyn
çok teşekkür ederim, bunları düşünüp dile getirmene sevindim :) ah o twitter başıma bela da açtı biliyor musun, 13 şubat'ta cbnına hakaretten mahkemem var :(
kaptan orta kapi kaptan orta kapi
ben içeride bakarım sana. sigara falan getiririm, merak etme.
----- -----
Hadi ya geçmiş olsun :( kim savcılığa şikayette bulunmuş? dilin o zamanda da sivriydi. :) Okulun bitmesine 1 yıl var, su an avukatın olamam; ama hukuki olarak elimden geldiğince seni bilgilendirebilirim. Tekrar geçmiş olsun.
anne boleyn anne boleyn
teşekkür ederim :(
bu başlıktaki tüm girileri gör