tanrı'nın kırbacı atilla

deist imam
Atilla değil attila'dır.
12
anne boleyn anne boleyn
Türkçe doğrusu atilla'dır. Macarlar attila derler. Türkçe konuşuyoruz ve Türk'üz değil mi
deist imam deist imam
Attila öz be öz türkçe bir kelimedir. Eski tarih kitaplarının bir çoğu da attila diye bahseder. Atilla tamamiyle dil yatkınlığından dolayı oluşan bir kullanımdır.
anne boleyn anne boleyn
Atilla da türkçedir. o yüzden atilla yanlış doğrusu attila demek yanlış olan. ikisi de doğru lakin genel olarak batılılar attila derler türkler ise atilla.
deist imam deist imam
İsmi atilla olana atilla denir. Attila olana atilla demek yanlış esas. Batılıların attila demesi benim de attila dememe engel değil
anne boleyn anne boleyn
Londra'ya da London diyorsun galiba. Her neyse sen istediğini diyebilirsin lakin doğru olana da "yanlış" demen asıl yanlış. otuzuncu söyleyişim oldu ama :d
deist imam deist imam
Sen michaeli mikail diye mi telaffuz ediyosun. Ya da david isimli birisini davut diye mi telaffuz ediyosun. Ozel isim oldugu icin attila attiladır. Türkceye de uygun bir kelimedir
anne boleyn anne boleyn
O zaman araştırmanı tekrardan tavsiye ediyorum Atilla da türkçedir. Hala ısrarla inat ediyorsun yahu! Tamam sen doğruya da yanlış demeye devam et. Merak etme yanlış yapmak ayıp değil ama senin ısrarla yapmaya çalıştığın şey ayıp.
anne boleyn anne boleyn
Macarlar ve batılılar Attila diyor diye ben de öyle demek zorunda değilim. Kendi türkçem ile doğrusu ile hitap edebilirim. Ayriyeten hunların yazıları olmadığı için onlarla ilgili tek bilgi kaynakları batılılardan gelmiştir günümüze. Attila doğru diye tutturmanın bir manası yok.
deist imam deist imam
Atilla türkçe degildir demedim zaten. Ancak her biri bin bir emekle hazırlanmış kitaplarda attila deniyorsa ben de attila derim.
sophos sophos
+1
sophos sophos
asıl adı attila olmakla birlikte tdk de attila kabul ediyor.
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&arama=kelime&guid=TDK.GTS.5a89ec42bca0e4.72836858
attila: büyük hun imparatoru'nun adı
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_bts&view=bts&kategori1=veritbn&kelimesec=25517
atilla: erkek ismi
bu başlıktaki tüm girileri gör