4000 liralık telefon almak

faun
türkiye şartlarına ahmaklıktır. whatsapp'dan mesajlaşmak, internete girmek için 1000-1500 liralık telefonlar gayet yeterliyken gidip sırf adı için bir telefona 4000 lira veriyorsanız ya zenginsinizdir ya da aptal.
lexxpowder
Şahsen 1200 liralık telefonla herşeyi yapıyorum. Diğer telefonların çalıştırdığı herşeyi çalıştırıyor. Full hd ve şarjı da iyi gidiyor. Siz telefon almıyorsunuz, marka satın alıyorsunuz.
2
dookie
Malliktır.Hani iyi bir maaşın olur eyvallah ama işçi dolmuşcu falan isen kahve masasında iki dakikalik artistlik için çıkaracaksın herkes bir dakikalığına hayran kalacak daha sonra gene ensene biri şaplak atıp batak oynamaya devam edeceksin.Ne şimdi bu?
1
justblond
Herkesin değer biçtiği eşyalar farklıdır. Kimi saat düşkünü olur, 400-500 liralık saat alır, kimi enstrüman, kimi laptop, kimi telefon. Çok da umursamadığım bir durumdur.
weed
Türkiyede özellikle durumu çok iyi olmayıp kötüde olmayan ortalarda takılan ailelerin kızlarında gördüğüm telefonlardır. Sırf istedikleri markayı aldırmak için kim bilir ne yapıyorlar diye düşünüyorum. Hadi bende bahsi geçen 4 bin tllik telefonlardan birisi var ama yaşadığım yer farklı ve dolarla alıyorum.

Burdaki insanlara baktığınızda türkiyedeki gibi telefon takıntısı yok. Adam veya kadın alıyor bir iphone 3-4 yıl onu kullanıyor en kötüsünden.
awesta
Parasının bolluguyla alakası olan birşey değildir. Türkiye de param bol demenin bir yolu olarak seçiliyor, lakin her durumda ahmak oluyor. zaten yapılan araştırmalar da dünya da en çok İnterneti kullanan ülkeler arasında Türkiye var. bu internet kullanımı genellikle porno filmi izlemek için kullanılıyor. dört bin liraya CD 💿 alıp boşuna dünya sıralaması ile oynamasınlar derim. NOT:2006 dan beri türkiye'den Ipohen a ödenen para 22 milyar $ tc merkez bankasının şu anki toplam rezervi ise 92milyar$ yirmi iki milyar dolar la ne mi yapılır? o Avrupa nın kıskandığı hava limanı var ya ortalama dört tane yapılır, ya da yirmi iki milyar dolar la çok derinlemesine olan bir kriz aşılabilir ki Kasım ayında doların ve euro nun o kadar ani ve çok yükselmesi Türkiye'ye 18milayr dolara mal olmuştu. yani söylemesi kolay ama gerçekten Türkiye gibi bir ekonomi için fahiş derecede önemli bir para miktarı, şimdi bunlar ahmak değil de ne? ya da şöyle kısa anlatayım vestel Türkiye markası ve önceden tüm tv lerin ana parçası bu coğrafya da üretilip ihraç ediliyordu. tv ler değişince o teknoloji yı Türkiye ye getirebilmek için hükümetin ayağına gitti (mevcut olan) bana destek olun bu sektörü elimizden bırakmayalım diye on üç milyon dolarlık bir yatırım yapacaklardı. Ş
adece devletten istedikleri bir yıllığına vergi ayrıcalığı idi ki bunu da yabancı yatırımcılara karşı kendini koruyabilsin diye yerinde bir istek idi ama devlet izin vermedi adamlar gitti ist göbeğinde devasa avm açtılar yani demek istediğim ahmaklık konusu yani demek istediğim balık baştan kokar
2
the
Aylık 2.000 liraya çalışıp 2 ay 4.000 lira kazanıp sonra da sadece o telefon denen küçük şey için çalıştığını hissetmek.
0 /