2019 türkiye genel seçimleri

kargalı karga paşa
Bazı varsayımlar bana cidden hayal, heva ve heves olarak geliyor artık.

Ortak bir aday etrafında kendi içerisinde kutuplaşmış bir muhalefet nasıl durabilir? Adamlar bunu Ekmeleddin İhsanoğlu için denedi, bir tanesi bile adamın ismini doğru dügün telaffuz edemedi!

Konuyu her anlamda ele alalım. Kritik yapmak istiyorsak böyle olmalı.

Ana muhalefet Chp; kendi içerisinde büyük sorunlar yaşıyor. Ortalık zannedildiğinden daha da karışık. Birbirlerini yaftalamanın derdine düşüyorlar. KK ve kurmayları zeytindalı operasyonu için akla hayale gelmeyecek saçmalıklarla dolu açıkalamar yapıyorlar.

Eski küçük muhalefet Mhp; Daha bu sabah Bahçeli basın toplantısında "önceliğimiz hükümetimiz ve bekası, sonra muhalefet.." minvalinde açıklama yapıyor ki, referandum sürecinde zaten tarafını belli etmiş durumdalar.

İyi parti; Meral Akşener kiminle dayanışma yapacak? Azcık mantıklı düşünmekte fayda var. Aldığı taban kaymaları sizce neye kime yarar? Taban kayması, kaybı denilen şey, akp'nin yaptığı kazandığı değil mi? Etkisiz eleman denebilir.

Akp; Zeytindalı operasyonu zaten kendi tabanını zevkten 4 köşe etti. Mhp'nin teşviki söz konusu olunca referandumda olan biten malumumuz zaten. Chp'nin tabanından da bu iç karışıklık müessibiyle oy toplayacağı kesin. Her ne kadar zam mam gelse de adam asgari ücrete zam yaptı yine gönüller mest oldu. Zaten havuz medyasında devamlı olarak "devletlumuz devletumuz ehonomumuz coh iyi!" propagandası dönüyor duruyor.

Kısacası dostlar, hiç bir şey değişmeyecek. 2019 bilinen beklenen şeyler başımıza gelecek ve bitecek.
bu başlıktaki tüm girileri gör